Paula Seling a plâns în hohote la X FACTOR - VIDEO

1 octombrie 2011 20:41   Sport
Ultima actualizare:

Cântăreaţa a început să plângă în hohote cu toate că în sală erau mii de oameni prezenţi la show. Totul s-a întâmplat după ce un tânăr a reuşit să o impresioneze pe artistă cu vorbele lui. Vedeta a mers plângand pe scenă şi l-a luat în braţe pe concurent.

Paula Seling a început să verse lacrimi de crocodil la X FACTOR! Impresionată de curajul şi de dorinţa băiatului de a câştiga concursul pentru a avea bani de un tratament. Cântareţei i s-a făcut milă de Marius, iar lacrimile au început să-i inunde ochii. La numai câteva secunde, Paula a fost alături de tânăr pe scenă, pe care l-a îmbrăţişat plângând.

Marius Lucaciu este un tânăr care are un handicap, iar pentru a se vindeca băiatul are nevoie de foarte mulţi bani. Tânărul a participat la  X Factor cu gândul de a câştiga bani din care urma să îşi plătească asigurarea medicală.

Din păcate, reprezentaţia lui a fost departe de a avea şanse reale. Cu toate astea, curajul şi optimismul cu care băiatul a apărut pe scenă a ridicat mii de oameni în picioare.

" Am repetat foarte mult, dar am avut emoţii", a comentat Marius, după ce a terminat de cântat.

Paula Seling nu s-a oprit din plâns timp de câteva minute şi s-a retras în spatele scenei pentru a-şi reveni din starea melancolică în care intrase.

Dă click pe imagine ca să vezi video:

Mai multe