Petrecere nebună la X Factor! Uite cum şi-a sărbătorit Dani Oţil ziua de naştere! - FOTO

27 octombrie 2012 11:19   Sport
Ultima actualizare:

„Oficial vă spun, bine aţi venit în bootcamp!" aşa va deschide Răzvan Simion prima seară în tabăra de pregătire X Factor. Cei 196 de concurenţi care au convins juraţii la audiţii că locul lor e în etapa următoare au pornit într-o aventură incredibilă, iar duminică unii dintre ei vor avea şansa de a continua drumul în competiţie, în timp ce alţii îşi vor lua rămas bun de la fabulosul premiu în valoare de 200.000 de euro.

Selecţia va fi dură, însă înainte de a trăi cum se cuvine emoţiile unei competiţii aprige, cei 196 s-au bucurat de un cadou senzaţional din partea celor trei juraţi: o petrecere de top într-o locaţie exclusivistă din apropierea Bucureştiului. Delia, Cheloo şi Dan Bittman nu i-au avut însă în vedere doar pe concurenţi, ci şi pe Dani Oţil. 196 de voci, de la bune, foarte bune, la excepţionale i-au cântat prezentatorului „La mulţi ani"!

De la adolescenţi la persoane de vârsta a treia, de la moldoveni la ardeleni, oameni de toate vârstele, din toate zonele ţării, cu ocupaţii şi preocupări extrem de variate au venit la petrecerea incredibilă pe care juraţii X Factor au oferit-o în cinstea lor. 196 de persoane foarte diferite, dar unite de un vis comun, acela de a câştiga titlul X Factor.

În tot acest timp în care concurenţii petreceau, cei trei juraţi se aflau în Bucureşti pregătind cea mai dură selecţie de până acum.

Mai multe