A ieşit pe stradă cu sânii la vedere! Imagini de infarct cu o vedetă

10 septembrie 2015 12:57   Vedete
Ultima actualizare:

A profitat de ultima zi cu soare înainte ca vremea să se strice şi a ieşit la plimbare în Bucureşti cu sânii abia mascaţi de o bluză semitransparentă.

Creatoarea de modă Sonia Trifan (38 de ani) şi-a regăsit încrederea în propria persoană după un eveniment care a marcat-o profund în primăvara acestui an.

La începutul lui 2015, designerul îşi făcea planuri de nuntă. Sonia avea planuri mari cu iubitul ei de atunci, Lucian, cu care avea o relaţie de 5 ani. În luna martie, totul s-a năruit, chiar înainte ca cei doi să facă marele pas.

La câteva luni distanţă, Sonia Trifan încă mai suferea, aşa cum i-a mărturisit lui Teo Trandafir în această vară: „Nu pot să spun că m-am vindecat complet”. Între timp, creatoarea de modă a găsit pe altcineva, un fotbalist pe nume Andrei Neagoe, iar lucrul acesta pare să fi avut un efect uimitor asupra stării ei de spirit.

Azi vremea e înnorată în Bucureşti, dar miercuri (9 septembrie) soarele s-a jucat pe străzile oraşului. La fel a făcut şi Sonia Trifan, care a mers la plimbare cu o bluză atât de transparentă încât i s-au văzut cu claritate sânii bine conturaţi. Blonda şi-a „colorat” ieşirea la aer cu muzică ascultată la căşti.

Mai multe