Adda, goală în cadă, alături de alt bărbat VIDEO EXCLUSIV

28 mai 2015 0:24   Vedete
Ultima actualizare:

S-a lăsat filmată în ipostaze fierbinţi, aşa cum nu credea multă lume că o va vedea. Adda apare goală, într-o cadă, acoperită cu struguri, alături de un bărbat care nu este logodnicul ei. Nu e vorba de vreun nou scandal, ci de cel mai recent clip al solistei, "Vin sec".

Adda a venit în platoul emisiunii Click, de la Prima TV, unde a vorbit despre scenele fierbinţi din nou clip, dar şi cum a ajuns să scrie melodia, o colaborare cu Shift: „Este vorba despre noul nostru videoclip, «Vin sec». Nu eram goală. Dar e decent. Doamne ajută să meargă la fel de bine ca «Ana». A durat doi ani de zile, mi-a venit ideea când eram acasă, am scris-o repede pe laptop şi am lăsat-o acolo. Acum am zis că o lansăm că e potrivită de vară”, a spus Adda. 

Shift s-a arătat foarte mulţumit de clip, realizat de Iulia Moga: "Mi s-a părut foarte tare şi mă bucur că am făcut clipul ăsta cu Iulian Moga. Mi s-a părut special. Nouă ne place, facem ce simţim", a spus Shift

Adda feat. Shitf - "Vin sec"

Adda a vorbit şi despre criticile care i-au fost aduse după concertul de la Sibiu, din Cadrul Forza Zu. Ea a fost arătată cu degetul pentru că nu a cântat bine, iar Adda a recunoscut că nu a fost cea mai bună prestaţie a sa, dar a dezvăluit şi că a avut probleme tehnice.

"Nu sunt supărată. Am recunoscut că prestaţia de la Sibiu nu a fost cea mai bună, nu auzeam în cască nimic, am continuat să cânt ştiind că nu e ok, au fost probleme cu sunetul. M-au deranjat reacţiile unora din muzică, m-au jignit. Nu vreau să mă scuz, se întâmplă", a spus solista.

Shift i-a luat apărarea şi a explicat că: "Dacă eşti artist şi nu înţelegi că unii pot avea o zi proastă, eşti un artist frustrat". 

Mai multe