Adda se mărită! După o relaţie cât o sarcină, cântăreaţa a primit inelul

7 mai 2015 0:04   Vedete
Ultima actualizare:

Adda (23 de ani) nu mai plânge! Mai scapă din când în când doar câte o lacrimă, dar de emoţie. Cântăreaţa a primit inelul de logodnă în urmă cu trei săptămâni şi deja şi-a ales rochia de mireasă. Nunta va avea loc anul viitor.

După doar nouă luni de relaţie, Cătălin Rizea, iubitul şi managerul Addei, a luat o decizie fulgerătoare. Frumoasa poveste de dragoste pe care o trăieşte alături de cântăreaţă trebuie să treacă la un alt nivel. Aşa se face că în preajma sărbătorilor pascale, Cătălin şi-a luat inima în dinţi şi a cumpărat inelul de logodnă. După ce a cumpărat bijuteria, Cătălin a aşteptat momentul cel mai bun pentru a o cere pe Adda de soţie. Dar artista, curioasă din fire, i-a dat planurile peste cap.

"I-am stricat surpriza. Voia să mă ceară pe scenă la un concert, dar eu am găsit inelul în maşină. Sunt foarte fericită. Noi am discutat pe tema asta. Amândoi ne dorim o familie. Mi-au dat lacrimile, a fost un moment emoţionant. Cătălin mă face să plâng doar de fericire. Suntem împreună de o sarcină, de doar 9 luni. Simt că vreau să fiu cu el toată viaţa", a declarat Adda la emisiunea Click!, difuzată zilnic de luni până joi, de la 23.30, la Prima Tv.

Cântăreaţa a mai fost implicată în trecut într-o relaţia amoroasă de lungă durată, care nu s-a concretizat în faţa altarului. "Cred că orice om are încercări. Toţi avem relaţii care nu merg. M-a făcut să văd ce înseamnă dragostea. Ne-am gândit la copii. Eu vreau trei, el vrea doi. Ştiu şi cum aş vrea o să-i cheme. Alex, Andi şi Ana-Sofia. Am zis că unul vreau să aleagă muzica", a mai spus Adda la emisiunea Click! de la Prima Tv.  

Fanii cântăreţei o pot vedea într-o ipostază extrem de sexxy, semidezbrăcată, într-o cadă plină cu spumă. Imaginile vor face deliciul domnilor atunci c\nd va fi gata noul videoclip al solistei. 

Mai multe