Adela Popescu l-a băgat în sperieţi pe Radu Vâlcan. Ce talent ascuns are VIDEO EXCLUSIV

10 aprilie 2015 0:37   Vedete
Ultima actualizare:

Adela Popescu a băgat frica în Radu Vâlcan. Artista are un talent care pe mulţi îi sperie şi pe care nu i l-a spus, la începutul relaţiei, nici iubitului ei, Radu Vâlcan. Nu de alta, dar risca să-l pună pe fugă.

Încă din adolescenţă, Adela Popescu şi-a descoperit un talent aparte, pe care, cu mult exerciţiu şi l-a dezvoltat. Cântăreaţa poate să spună, pe loc, câte litere are o frază şi, de asemenea, citeşte cuvintele în ordine inversă.

"Dacă îmi dai o frază lungă pot în câteva secunde să îţi spun câte litere sunt cu exactitate. Citesc instantaneu cuvintele invers", a declarat Adela, la emisiunea Click!, difuzată de luni până joi, de la ora 23:30, pe Prima TV.

Când a aflat de talentul ascuns al iubitei lui, Radu a rămas cu gura căscată. "E speriat, dar mândru în acelaşi timp. I-am spus că nu e vorba de inteligenţă ieşită din comun, ci de exerciţiu. Pur şi simplu mintea mea se relaxează făcând asta. Mi-am descoperit acest talent pe la 16 ani", a completat simpatica solistă.

De teama reacţiei lui Radu, Adela recunoaşte că i-a ascuns o vreme acest talent ieşit din comun. "N-am vrut să îl sperii. Lucrurile rele se spun întotdeauna mai târziu", a mai spus Adela Popescu.

Mai multe