Alex Constantin şi-a lăsat invitata mască: "Nu ai voie în emisiune la ora asta" EXCLUSIV

19 august 2015 0:21   Vedete
Ultima actualizare:

Alexandru Constantin şi Diana Bart au avut-o invitată în platoul emisiunii Click!, de la Prima TV, pe Dominique, o tânără artistă aflată încă la început de drum. Vârsta solistei, care tocmai a împlinit 17 ani, a fost un subiect aprins în emisiune, iar Alex a făcut câteva glume pe această temă.

A colaborat cu Krem la piesa “Eroul meu”, iar acum Dominique a venit în platoul emisiunii Click! cu o nouă melodie. "De mână" este tot o colaborare, cu Lino, protejatul lui Alex Velea. Deşi este mică, Dominique a explicat că noua ei melodie e despre toate relaţiile, nu doar despre cele de iubire. Ea a mai explicat că a ajuns în muzică cu ajutorul profesorului ei de canto. 

"Piesa este despre toate relaţiile. Am ajuns la o casă de producţie prin profesorul meu de canto, am rămas la «Eroul meu». Tocmai am împlinit 17 ani", a spus Dominique. 

"Ah, nu eşti majoră? Că nu ai voie în emisiune la ora asta", a spus, glumind, Alex Constantin. Apoi el a vrut să afle cum a ajuns să cânte Dominique piesa "De mână", deşi este atât de mică şi nu are o experienţă de viaţă prea mare. 

"Păi la vârsta asta te ţii de mână cu prietenii, nu? La 18, 19 ani, nu te mai ţii", a intervenit Diana Bart. 

"Nu ştiu, asta trebuie să îl întrebaţi pe tata", a spus Dominique, arătând înspre tatăl ei care se afla în culise. "Eu nu cânt despre experienţa mea, eu cânt lucuri pe care le simte oricine". 

Mai multe