Alexandru Constantin vrea să-şi schimbe look-ul! Uite la ce implant are de gând să apeleze VIDEO EXCLUSIV

13 mai 2015 1:35   Vedete
Ultima actualizare:

Bogdan Vlădău a fost prezent marţi seara în platoul emisiunii Click de la Prima Tv, după ce şi-a făcut implant de păr şi barbă. El a dezvăluit totul despre întreaga intervenţie. Cel care s-a arătat interesat de tot procedeul a fost chiar unul dintre prezentatorii emisiunii Click!, Alexandru Constantin.

După ce a constatat că începe să-şi piardă podoaba capilară, Vlădău a mers direct în Turcia, unde şi-a făcut un implant. El şi-a retuşat şi barba, deoarece era nemulţumit de golurile de pe faţă, care nu îi ofereau o barbă uniformă.

''Mi-am făcut implant de păr. Din părţi începe calviţia. Mai mult pe faţă mi-am pus. Mi-am pus barbă. Am vrut să am şi eu barbă ca a ta'', i-a spus Bogdan Vlădău lui Alexandru Constantin, prezentatorul emisiunii Click!

Afirmaţiile acestuia l-au pus serios pe gânduri pe Alexandru, care s-a arătat interesat de un implant în barbă: ''A mea (n.r. barba) nu este foarte deasă. Cred că o să aplic şi eu un implant în partea de sus. Mi-ai dat o idee. Serios. Rezultatele par a fi bune acum, dar ceea ce se vede acum va cădea în perioada următoare şi va creşte un nou fir de păr'', a spus Alexandru Constantin, în direct, la emisiunea Click! de la Prima Tv.

''Dacă vrei, vorbesc'' , i-a răspuns cântăreţul.

Emisiunea Click! cu Diana Bart şi Alexandru Constantin poate fi urmărită de luni până joi, la Prima TV, ora 23.30. Afli tot ce contează despre vedete.

Mai multe