Alina Laufer și Geørge au făcut pace. Cântărețul petrece Paștele cu fiica

14 aprilie 2016 22:38   Vedete
Ultima actualizare:

După ce s-au războit prin tribunale, Alina Laufer și solistul Geørge, devenit cunoscut publicului drept Jorje, au făcut pace de dragul fiicei lor, Karina.

După ce Alina l-a dat în judecată pe fostul soț pentru că nu plătea pensia alimentară, obţinând chiar executarea silită a artistului pentru restanţe în valoare de 23.000 de lei, acum blondina a luat o decizie uimitoare. Mai fericită ca oricând alături de noua ei familie şi de soţul ei, omul de afaceri Ilan Laufer, Alina a decis să-l ierte pe Geørge.

Între cei doi foști soți par a nu mai exista resentimente, chiar dacă au divorțat acum patru ani. Alina Laufer a povestit pentru "Focus Magazin", emisiunea mondenă de la Prima Tv, care sunt relațiile cu Geørge: "Noi ne înţelegem super bine, Karina ştie. Avem discuţii tot timpul legate de ea, vine acasă, o ia pe Kari."

Geørge pleacă la Paris cu fiica lui

Pentru a demonstra că nu mai are nimic de împărțit cu artistul, Alina a lăsat-o pe Karina să plece la Paris, de Paște, cu tatăl său. Micuța este foarte entuziasmată să meargă la Disneyland și să se dea "prin multe montaigne rousse-uri", așa cum ea însăși le-a mărturisit reporterilor.

Karina este foarte talentată

Karina e o dulceaţă de copil, a moştenit talentul muzical al tatălui ei, şi este cochetă ca mama ei. Alina a povestit pentru Prima Tv: "Suntem foarte mândri de ea. E foarte talentată. Cântă la pian, face canto şi e mândria familiei. Ne bucurăm cu toţii." 

Alina Laufer şi Geørge au fost căsătoriţi zece ani, iar în 2012 au divorţat la notar. Câteva luni mai târziu fiecare dintre ei începea o nouă relaţie. În vara lui 2013, Alina s-a căsătorit cu afaceristul Ilan Laufer, iar în luna august George se căsătorea cu Ramona Podea. 

Mai multe