Andra le dă sfaturi viitoarelor mămici

31 martie 2016 1:16   Vedete
Ultima actualizare:

Andra nu este doar o cântăreață extrem de apreciată, ci și o mamă iubitoare. Micuții ei, David și Eva Maria, sunt doi copii norocoși cu o asemenea mămică.

Andra are mari emoţii pentru naşa ei, Anamaria Feher, soţia omului de afaceri Arpad Paszkany, care va aduce pe lume o fetiţă, în curând, așa că vrea să-i fie alături chiar și cu o mulțime de sfaturi. Pe cele două le leagă o prietenie veche de 12 ani. Anamaria îşi aminteşte şi acum cu emoţie de clipa în care Andra i-a dat vestea că era însărcinată cu David. Cele două au stat de vorbă cu cei de la "Focus Magazin": "Mi-aduc aminte de momentele în care era Andra însărcinată cu David şi era foarte simpatică. De exemplu, când mi-a spus că este gravidă cu David, asta a fost deja de mult, de cinci ani, ne-am întâlnit în vacanţă direct, ei veniseră, noi îi aşteptam în locaţia respectivă. şi vine Andra la mine: trebuie să-ţi spun ceva , la care eu spun: ce? Şi se uită aşa la mine şi am început amândouă să plângem", a rememorat Anamaria.

Cu privire la sfaturile pe care i le dă prietenei ei, Andra a spus: "De fapt nu trebuie să ştie foarte multe pentru că o să înveţe odată cu venirea copilului. Fiecare copil e unic, fetiţa aia e unică şi numai mami a ei o s-o înţeleagă, că degeaba îi zicem noi să facă asta sau asta."

Nașa Andrei, creatoare de modă

Anamaria s-a lansat în afaceri: creează geci de piele foarte apreciate de mulți dintre artiștii de renume de la noi: "Lista e destul de lungă, ar fi Antonia, Loredana, Ruby, Andra bineînţeles, Inna care e plecată în turneu acuma cu geci, toată trupa Innei are geci de la noi", a spus mândră Ana.

Mai multe