Andreea Antonescu nu se vede mireasă! De ce amână fericitul eveniment

17 iunie 2016 0:11   Vedete
Ultima actualizare:

Vă vine să credeţi sau nu, mai există şi vedete care nu-şi doresc să îmbrace rochia de mireasă. Una dintre ele este Andreea Antonescu, care de unsprezece ani tot amână fericitul eveniment.

Andreea Antonescu se respectă! Merge la stilist să-şi aranjeze cosiţele, pe care nu le-ar tăia în ruptul capului. A avut, totuşi, curajul să se lase pe mâna unor stilişti renumiţi: ''Mă simt foarte răsfăţată azi, şi am decis să mă las pe mâna Mihaelei. Eu dintotdeauna am fost fana părului lung. Sincer la 2-3 ani mă prindea mama şi mă tundea foarte scurt''.

Până una alta, Andreea s-a ales cu un coc numai bun de nuntă, ocazie cu care am aflat că artista se codeşte de 11 ani să îmbrace rochia de mireasă.

''Ideea e că fetele au aflat că eu nu am făcut nunta. Nu am avut timp'', a mărturisit Andreea Antonescu pentru emisiunea Focus Magazin.

Să fie doar lipsa timpului de vină sau Andreea nu vrea să-şi bată capul cu organizarea propriu-zisă?

''Se va întâmpla la un moment dat. Când îmi voi găsi timp sau când mă va lua cineva de mână şi va spune gata, nunta e pe data, totul e stabilit. Am înţeles că e atâta muncă, înainte de a face o nuntă e atâta stres şi nici o mireasă nu stă să profite de seara nunţii şi de petrecere'', a mai adăugat vedeta.

Până la urmă, Andreea tot nu va scăpa de "supliciu" şi va face nunta în România: ''Niciodată nu m-am visat în rochie de mireasă, dar probabil că se va întâmpla. Nu am fost genul de fetiţă mică care care să-şi dorească să fie mireasă, să aibă o rochie''.

Antoneasca, despre Andreea Bălan: ''Cred că va avea un băiețel''

Andreea va ajunge cu siguranţă la botez, căci fosta ei colegă de trupă, Andreea Bălan, e însărcinată în cinci luni: ''Acolo mă duc fără doar şi poate (n.r. botezul copilului Andreei Bălan). Ne-am întâlnit acum câteva zile. E bucuroasă, a venit la Sienna pentru că a fost ziua fetiţei mele şi i-a adus un cadou.  I-a adus o orgă, ele au stat, au povestit, au bârfit. Eu am stat şi am privit din exterior şi am admirat burtica''.

Şi dacă Andreea Bălan aşteaptă să afle sexul bebeluşului, Antoneasca e sigură: prietena ei va avea un băieţel!

''Nu are burtica atât de mare. Ultima dată ne-ai zis că ar fi băieţel , nu ar fi fetiţă. Știu că-şi doreşte un băiețel. Dacă în momentul în care burta vine un pic în faţă se spune că e băieţel, dacă te lăţeşti în părţi se spune că ar fi fetiţă. Mi s-a părut că ar fi băieţel'', a mai spus Andreea.

Mai multe