Andreea Bănică a «lucrat-o» pe Lora de la Wassabi

7 septembrie 2009 18:21   Vedete
Ultima actualizare:

Andreea Bănică a semnat cu postul Kanal D, „suflându-i” de sub nas contractul Lorei de la Wassabi. Lăudată de producătorii show-ului, Lora a rămas cu buza umflată, explicaţia fiind una simplă: este prea tânără şi lipsită de credibilitate.

Şansa Lorei de la Wassabi de a debuta în televiziune, toamna aceasta, s-a dus pe apa sâmbetei.

Solista a filmat, la jumătatea lunii august, prima ediţie a reality-show-ului „În papuci de vedetă”, dar iată că a fost înlocuită, pe ultima sută de metri, cu Andreea Bănică, potrivit site-ului agentiadepresamondena.com.

Surprinzător, deşi contractul i-a scăpat, practic, printre degete, Lora nu-i poartă pică „rivalei” sale: „Andreea Bănică are un nume foarte cunoscut în showbiz şi, din câte ştiu, şi ceva experienţă în televiziune. În plus, soţul ei este impresar şi, astfel, emisiunea de la Kanal D va avea tot timpul concurenţi. Producătorii poate s-au gândit că vor ieşi mai ieftin, dacă Lucian Mitrea va fi cel care va aduce vedetele participante”, a declrat Lora, pentru Click!

Optimistă din fire, „protejata” lui Marius Moga preferă să se concentreze asupra viitoarelor proiecte, decât să-şi plângă de milă din cauza faptului că a pierdut această şansă.

Cu toate acestea, motivele pentru care a fost înlăturată de la emisiunea de la Kanal D rămân, şi pentru ea, un mister: „Mi-au spus că sunt prea tânără şi că nu am credibilitate. Mi s-a părut destul de ciudat, pentru că la filmări m-au lăudat foarte mult şi mi-au spus că 99 la sută emisiunea va intra pe post. A fost o experienţă plăcută, îmi pare rău că nu s-a concretizat, dar un şut în fund este un pas înainte”, ne-a mai spus Lora, cu zâmbetul pe buze.

Andreea s-a şcolit la Antena 1 şi la Romantica

Blonda a debutat în televiziune în anul 2004, când a prezentat, la Antena 1, emisiunea „Folclorul contraatacă”, alături de Ionuţ Dolănescu. Ulterior, Andreea a jucat în sitcomul „Meseriaşii” la Pro TV şi a avut un contract sezonier, dar foarte bine plătit, cu Romantica. La începutul lui 2008, ea a renunţat la televiziune, dedicându-se, în totalitate, concertelor.

Lora, "ţepuită" cu 3.000 de lei la "Inelul cu diamant"

Solista a participat la ultima ediţie a show-ului „Inelul cu diamant” (Euforia Tv), însă reprezentanţii casei de producţie au tras-o în piept cu suma de 30 de milioane de lei vechi. Lora a primit o parte a banilor promişi, dar îşi recunoaşte greşeala că a preferat să meargă pe încredere, în loc să semneze un contract ca la carte. Acum, vedeta şi-a învăţat lecţia şi a promis că va fi mult mai atentă la „afacerile” care i se propun.

Andreea Mantea a sabotat-o pe Tania Budi la TVR 2!

Semn că televiziunea este un domeniu nesigur, Andreea Mantea şi Tania Budi sunt protagonistele unui poveşti similare, în urma căreia Tania a rămas pe tuşă. Astfel, emisiunea „Tombola câştigătorilor” (TVR 2) trebuia să o aibă la cârmă pe Tania Budi, însă Andreea Mantea i-a luat locul cât ai zice peşte”, exact înainte să semneze contractul. Explicaţia este simplă, întrucât sponsorul show-ului este controversatul afacerist Petre Paul Ţîrdea, tatăl lui Andrei, iubitul Andreei Mantea.

Şi ele revin pe sticlă!

Simona Pătruleasa a stat pe tuşă şase luni, după despărţirea de Antena 1. Recent, ea a semnat un contract cu Kanal D, unde va prezenta, din 18 septembrie, principalele jurnale de ştiri din weekend.

Adriana Bahmuţeanu va reîncepe show-ul „La şuetă cu Bahmu” (Kanal D) din 14 septembrie. Chiar dacă a spus că nu mai e în stare să facă divertisment după ce şi-a pierdut copilul, ea a depăşit, se pare, momentul dificil.

Mai multe