Andreea Marin a devenit «Zâna zarzavaturilor»! Tuncay Ozturk, soţul turc al vedetei tv, ne-a prezentat recolta din curtea vilei lor ViDEO EXCLUSIV

8 iunie 2015 22:22   Vedete
Ultima actualizare:

Zâna a avut mână pună când a acceptat să se mărite cu Tuncay (29 de ani), un bărbat bun la toate. Şarmantul turc face minuni atât în cabinetul lui medical, unde-şi tratează pacienţii cu probleme osoase, ci şi în curtea vilei Andreei Marin (40 de ani), situată în cartierul Pipera.

El a plantat verdeţuri şi zarzavaturi, dar şi flori multicolore, a vopsit gardul în culori vesele şi a cumpărat un balansoar în care Andreea se relaxează ca o prinţesă.

Iar pentru ca tabloul idilic să fie complet, a adus şi câteva păsări şi animale: ”Casa noastră se transformă într-o mică grădină zoo. Avem veveriţe, căţei, pisici şi 15 cinteze. Noi nu aruncăm nimic la gunoi, ce nu mâncăm noi dăm la animale şi tot aşa”, ne-a spus Tuncay.

Medicul Ozturk mărturiseşte că mâncarea este mult mai bună de când folosesc produse proprii. Până şi prietenii le mai bat la uşă pentru o roşie sau o legătură de pătrunjel: “Avem de toate, pentru toţi, mirodenii, mentă, oregano. Cel mai mult mă încântă pomii fructiferi, din care-mi fac suc la storcător dimineaţa, ca să prind putere, dar şi salate, iar soţia mea e încântată de lămâi, rodii, ardei, roşii, vinete şi struguri. Muncim cu spor, este un hobby pentru noi, ne relaxăm când cultivăm sau culegem roadele”, ne-a mai dezvăluit soţul Andreei. 

Mai multe