Andreea Marin se relaxează în Capri! A renunţat la pantofii cu toc pentru papuci

30 iunie 2019 20:38   Vedete
Ultima actualizare:

La fiecare apariție publică, Andreea Marin (44 de ani) e perfectă din cap până în picioare, însă și asta are un preț. Fosta „Zână a Surprizelor” se află în aceste zile în Italia, unde se relaxează la Capri.

Ea a postat pe paginile sociale imagini din vacanță, unde se îmbracă tot foarte elegant, însă mult mai lejer. Andreea a renunțat la bustieră, poartă o pălărie cu boruri largi și ochelari de soare uriași, o rochie vaporoasă semitransparentă și papuci foarte comozi.

Picioarele vedetei au nevoie de răsfăț în această perioadă pentru că pantofii cu toc se pare că i-au cauzat divei apariția unor ușoare părți proeminente. Însă Andreea e foarte atentă la armonia dintre trup și suflet și rezolvă orice problemă cu metode noninvazive.

Astfel, ea a urmat diete speciale de detoxifiere cu ajutorul produselor bio și a apelat la metode moderne de înfrumusețare. Toate acestea pentru a se simți bine în pielea ei, iar după cum se poate observa, vedeta radiază de fericire, mai ales că trăiește o nouă poveste de dragoste alături de consulul Adrian Brâncoveanu (34 de ani).

Mai multe