Andrei Leonte, de urgenţă la spital. Medicii i-au pus un diagnostic grav VIDEO EXCLUSIV

5 mai 2015 0:40   Vedete
Ultima actualizare:

Andrei Leonte a tras o sperietură pe cinste după ce a mers la medic în weekend din cauza unor dureri de spate: doctorii i-au pus un diagnostic greşit şi a crezut că are pneumonie. Ba chiar, ei i-au dat tratament, dar cântăreţul nu l-a luat şi a cerut o altă părere.

Duminică, Andrei Leonte a simţit o durere de spate puternică şi, pentru că îi era rău, a chemat ambulanţa. Ajuns la spital, a făcut o radiografie, care a arătat că are pneumonie. După alte analize, medicii i-au dat antibiotic şi l-au trimis acasă. A doua zi, cântăreţul a mers la alt medic, care a realizat greşeala primilor doctori.

"A început cu o durere de spate, care nu sunt străine, eu am scolioză, a fost ceva mai puternic, am luat nişte pastile la recomandarea farmacistei, m-am luat cu stare de leşin, asta ieri de dimineaţa. A venit ambulanţa, am mers la spital. S-a combinat cu o radiografie prost făcută, arăta ceva ce nu era adevărat, asta i-a indus în eroare. Nu mi s-a spus ce se întâmpla, era o debandadă acolo, era clar că nu eram cel mai bolnav. Mi-au găsit în sânge o infecţie, au crezut că am pneumonie. Mi-au dat antibiotic. Azi am fost la alt medic, mi-am zis că nu se poate, a zis că nu se leagă, am refăcut radiografie, nu am pneumonie", a povestit Andrei, la emisiunea Click!, de la Prima TV.

Întrebat de ce nu a cerut încă o părere când era la spital, Andrei a recunoscut că totul s-a întâmplat prea repede: "Sincer, nu am avut timp de reacţie, m-am întors de la radiologie, mi-au spus când eram cu un picior în afara uşii".

Deşi are mari dureri de spate, atât de mari că nu poate sta în picioare prea mult, artistul a realizat că i se trag de la scolioză şi nu mai e panicat acum. Însă Andrei nu vrea să le ceară socoteală medicilor pentru diagnosticul greşit: "Nu ştiu dacă are vreun sens. Mulţumesc lui Dumnezeu că nu a fost ceva grav, am auzit cazuri terifiante". 

Mai multe