Antonia: «Am slăbit deja 10 kilograme»

3 martie 2015 21:39   Vedete
Ultima actualizare:

A devenit mamă pentru a doua oară în urmă cu două luni, însă acum arată de parcă ar fi manechin de podium. Antonia a dat jos cele 10 kilograme acumulate în timpul sarcinii, iar antrenorul ei personal a fost un ajutor de nădejde.

Are un metabolism bun şi moşteneşte genele mamei sale, Denise Iacobescu. În decurs de patru ani, cântăreaţa Antonia (25 de ani) a adus pe lume doi copii, dar arată ca o adolescentă.

În august 2010 a născut-o pe Maya, la vârsta de 20 de ani, iar pe 27 decembrie 2014 l-a născut pe micuţul Dominic, tot prin cezariană. De fiecare dată, bruneta a revenit în timp record la formele iniţiale. Cele zece kilograme acumulate pe parcursul celor 9 luni s-au topit în... numai două luni. Zilele trecute, iubita lui Alex Velea a intrat în sala de antrenamente şi a început exerciţiile, alături de antrenorul ei, Sasha Calisthenic (37 de ani). 

“Nu fac nimic special în ceea ce priveşte antrenamentele: mers pe bandă, multă izometrie (exerciţii statice). Am încredere în Sasha şi ştiu că împreună cu el voi reuşi să ajung din nou în formă. Oricum, mi-am revenit repede după sarcină, pentru că înainte făceam foarte mult sport şi aveam o dietă echilibrată. De aceea, am şi luat puţine kilograme, cam 10, pe care le-am şi eliminat rapid”, ne-a declarat Antonia, care acum cântăreşte 54 kg.

Mai multe