Așa tată, așa fiu! Sasha, în noul videoclip al lui Marcel Pavel VIDEO EXCLUSIV

19 iunie 2015 0:35   Vedete
Ultima actualizare:

Sasha, fiul cel mare al lui Marcel Pavel, şi-a făcut debutul ca actor. Nu numai că este un pianist talentat, dar a dovedit că se descurcă de minune la filmări. Este vorba despre videoclipul piesei "Mă minţeai", interpretată de Marcel Pavel în care apare şi Sasha. Marcel Pavel povestește cum a ajuns fiul lui actor.

Moderatorul emisiunii l-a „mințit” pe Marcel Pavel și l-a direcționat greșit pe acesta pe drumul spre studioul emisiunii Click!, difuzată de luni până joi, de la 23.30, la PrimaTV. Ajuns în platou, Marcel Pavel a conversat puțin cu moderatorul pe acest subiect, amuzat de faptul că pățania s-a potrivit cu titlul melodiei, „Mă mințeai”. Mai mult, solistul a afirmat că urmărește și îi place foarte mult emisiunea: „Sunteți drăguți și vă privesc în fiecare seară, aproape, când am timp. Sunteți foarte drăguți, chiar îmi place ceea ce faceți”, le-a spus artistul moderatorilor.

Melodia artistului realizată împreună cu fiul lui cel mare, Sasha, a avut un mare succes pe rețelele sociale. Marcel Pavel s-a plâns de faptul că radiourile nu i-au primit piesa cum se aștepta: „Mi-aș dori ca și radiourile să primească cu această indulgență această piesă, încă nu au primit-o, însă sper să îi sensibilizăm”, însă s-a lăudat în platou cu cifrele pe care a reușit să le strângă videoclipul: „Un milion trei sute de mii de vizualizări pe Facebook, iar eu am doar 135 de mii de vizualizări pe Youtube. Pe Facebook, am vreo 27.000 de like-uri și vreo 5.000 de distribuiri”, a spus cântărețul, mândru, însă a făcut și un comentariu modest: „E prea puțin, nu?”.

Când vine vorba despre Sasha și actorie, tatăl său este mulțumit de el și, în același timp, emoționat: „El a jucat foarte firesc, a fost încântat și emoționat, iar eu mai emoționat decât el pentru că o săptămână înainte am fost la o altă emisiune și am cântat live, iar el m-a acompaniat pentru prima oară în existența sa și a mea, pentru că, atunci când ai un copil lângă tine, emoțiile sunt de 10 ori mai mari ca de obicei. Am avut concert cu el la Iași, Richard nu a putut să vină pentru că el are examen de bacalaureat. A cântat extraordinar de bine. Totuși, copiii noștri mai au timp și de puțină cultură”.

Despre Richard, artistul a spus că este complet diferit de fratele lui mai mare și că nu îi prevede o carieră în actorie: „Richard este mai introvertit puțin, mai retras, mai special, mai sensibil. În zilele în care trăim noi, oamenii ca el trebuie protejați”, a spus Marcel Pavel. Întrebat de problemele de sănătate ale copilului, Marcel a vorbit cu o oarecare reticență, însă a vorbit, totuși, despre afecțiunea de care suferă: „N-aș fi vrut să discut despre chestia asta, dar e bolnav, are vitiligo. 15% din populația globului suferă de vitiligo și nu se știe cauza. Aici este problema. Iată că nu este tratabil. Am văzut medici care suferă de vitiligo”.  

Iar când a venit vorba de fetița lui cea mică, chipul lui Marcel Pavel s-a luminat din nou: „Ea este bucuria cea mai mare a noastră, bineînțeles că și copiii ceilalți, cei doi băieți, dar ea ne luminează ziua de fiecare dată, e și foarte simpatică, voiam să o aduc dar e târziu. Promit că o aduc ziua să o vedeți. E foarte dulce, e foarte haioasă, știe multe cuvinte, dar le pocește pe toate”, a spus artistul și a exemplificat: „Numără în engleză până la 10. La seven (șapte în limba engleză, n.r.) spune pipampam”.

Mai multe