AUDIO Alina de la "Red Blonde" s-a răzbunat pe iubitul ei!

10 noiembrie 2014 15:27   Vedete
Ultima actualizare:

Fie că e vorba despre muzică, poezie sau pictură, de cele mai multe ori, arta izvorăşte din durere şi suferinţă. La fel a fost şi în cazul Alinei de la "Red Blonde". Supărată fiind pe iubitul ei, artista a compus o piesă emoţionantă.

Într-un moment în care era tristă şi suferea din iubire, , în semn de "răzbunare", una dintre cele două componente ale formaţiei "Red Blonde" a compus piesa G.L.A.S. (Gânduri Lăsate la Aprecierea Sufletului): "Ca să fiu sinceră, eram foarte supărată pe iubitul meu când am scris piesa" a mărturisit Alina de la “Red Blonde”.

Cea mai recentă melodie a trupei reprezintă un pas important în cariera celor două artiste, aceasta aducând cu sine atât evoluția trupei, cât și schimbări spectaculoase de imagine pentru Alina și Mădălina.

"G.L.A.S. Este o piesă de dragoste... rănită și dezamăgită. Piesa asta înseamnă pentru noi, în primul rând, maturizarea noastră. Lumea știe că avem energie, că suntem vesele, dar acum e momentul să vadă că știm să și suferim!", a adăugat Alina.

Mai multe