AUDIO B.U.G Mafia revine după trei ani de pauză muzicală cu o surpriză

29 aprilie 2014 13:32   Vedete
Ultima actualizare:

Dupa aproape 3 ani de la lansarea celui mai recent material discografic, B.U.G. Mafia sunt cooptati de Gojira & Planet H pe cel mai nou single al lor #MMDJ

"Piesa a luat nastere la Cluj, in studioul lui Paul. El mi-a aratat o schita de piesa si a zis intr-o doara "Ce tare ar fi sa fie B.U.G. Mafia pe ea!" . Este o colaborare care ne onoreaza si pe care ne-o si dorim de multa vreme. In rest, piesa vorbeste de la sine!" a spus Gojira. La rândul lor, membrii trupei au povestit că "întotdeauna am fost interesati in a lucra cu artisti care nu fac hip-hop pentru ca din astfel de colaborari ies piese care complementeaza perfect catalogul nostru. Faptul ca am fost invitati sa colaboram cu unul din varfurile muzicii electronice din Romania a fost o oportunitate pe care nu o puteam rata si si rezultatul vorbeste de la sine. Speram ca fanii ambelor entitati vor aprecia piesa si ca aceasta va ramane un punct de referinta pentru ei".

Gojira & Planet H au deveniti cunoscuti si iubiti in urma unor colaborari in zona de cultura underground si nu numai, din care amintim de "Fugi", "Fac ce-mi place" si "In culori". Ascultati piesa in continuare si vedeti ce a iesit.

Mai multe