AUDIO Kamara şi Ralflo au parte de o nouă colaborare muzicală împreună

30 noiembrie 2014 13:28   Vedete
Ultima actualizare:

Maria este motivul pentru care Ralflo şi Kamara au intrat din nou în studioul de înregistrări. Cei doi au lansat o piesă ritmată care invită ascultărtorii să danseze şi să cânte “Maria”.

Ca si la celelalte piese, cei doi au lucrat împreuna pentru piesa “Maria”, Kamara semnand textul, iar Ralflo a făcut muzica, alaturi de George Popa. Desi Ralflo are ca limba materna franceza, a marturisit ca "Maria" este prima lui piesa in limba lui Voltaire. “Maria e idealul de femeie pentru mine, mai ales ca pe mama mea o cheama Maria”, spune Ralflo. De cealalta parte, Kamara a spus glumind: “Pentru mine “Maria” e un personaj fictiv. E o am pe Oana, soţia mea, asta dacă vreau să mai mănânc acasă".

Desi noua piesa este o colaborare doar intre Ralflo si Kamara, acesta a spus ca fanii nu au de ce sa-si faca griji in privinta trupei Alb Negru, care se mentine pe pozitii in playlistele de specialitate,  mai ales ca baietii au lansat de curand un nou album intitulat "TENtatii".

Cum s-au cunoscut?

Kamara şi Ralflo sunt două prezenţe constante în industria muzicală românească, s-au cunoscut în 2012, pe Facebook. După câteva schimburi de demo-uri şi conversaţii amuzante pe reţelele de socializare, artiştii s-au întâlnit şi în studio, unde au început să lucreze intens pentru viitoarele lor hituri, precum “Mi-e sete de tine”, care a rămas în topuri şi în playlistele de radio şi tv mai bine de 2 ani şi încă entuziasmează mulţimile la concertele Alb Negru.

Mai multe