AUDIO O brunetă super sexy şi Muneer, de la Vocea României, s-au cuplat pentru un nou proiect muzical

15 aprilie 2014 12:47   Vedete
Ultima actualizare:

Reea, una dintre cele mai fresh și sexy apariții de pe scena muzicală românească, lansează piesa "O să-ți pară rău" cântată împreună cu Muneer, semi-finalistul de la Vocea României

"O să-ți pară rău" este o piesă de dragoste, cu un mesaj puternic și optimist: "Melodia spune povestea unei fete puternice care este dezamăgită în dragoste, însă găsește puterea de a merge mai departe, cu demnitate și curaj. Cred că mulți dintre noi se vor regăsi în versurile piesei, mesajul transmis fiind unul motivațional: fata rănită pune punct cu fruntea sus, iar iubitul ajunge să regrete ce a pierdut", a explicat Reea.

Noul single este produs de Mihai Ristea și Alex Cotoi. "Am colaborat foarte bine cu Mihai Ristea, piesa s-a potrivit perfect stilului și personalității mele și suntem foarte mulțumiți de rezultatul final", a spus artista.

Reea, tânăra artistă din Onești, a cochetat cu muzica încă din copilărie, dar a ales să urmeze o facultate și un master în domeniul economic. Muzica a rămas însă marea ei pasiune, fapt pentru care a început să lucreze la propriile sale piese. Anul 2013 i-a adus o nominalizare la Tunisia Music Awards, unde a și obținut premiul pentru "Best International Debut".

Mai multe