Batman, ultimele aventuri

28 iulie 2012 14:08   Vedete
Ultima actualizare:

Este cel mai aşteptat film al anului. Weekendul trecut, în SUA, producţia a încasat 160,9 milioane de dolari, adică cel mai bun debut din toate timpurile pentru o producţie 2D.

Regizorul Christopher Nolan a confirmat zvonurile potrivit cărora acesta este ultimul film din seria „Batman". El a conceput o scrisoare de rămas-bun adresată fanilor supereroului.

„Îmi va lipsi Batman. Mi-ar plăcea să cred că şi lui îi va fi dor de mine, însă nu a fost niciodată prea sentimental", a concluzionat regizorul.

Într-un interviu citat de Cinemagia, Nolan explică după ce criterii i-a ales pe actorii din distribuţie: „Cu Marion Cotillard şi Joseph Gordon-Levitt am colaborat pentru «Inception» şi mi-am dorit foarte mult să lucrez din nou cu ei, pentru că sunt incredibil de talentaţi.

Cu Tom Hardy am filmat de asemenea la Inception. El mi s-a părut alegerea evidentă pentru cineva suficient de curajos să joace un personaj monstruos, cu intenţii atât de diabolice. Concret, a reuşit să facă asta doar prin privire şi voce".

Premiera oficială a filmului a fost supermediatizată datorită unui eveniment tragic. James Holmes (24 de ani), un doctorand în neuropsihiatrie, cu o mască de gaze pe faţă şi îmbăcat cu o vestă antiglonţ, a deschis focul la premiera „Batman - Dark Knight Rises".

A fost iadul pe Pământ! Tânărul nu mai judeca pentru că se drogase cu 100 mg de Vicodin.

Acţiune SUA, 2012T: The Dark Knight RisesR: Christopher NolanD: Christian Bale, Michael Caine, Anne Hathaway, Tom Hardy, Joseph Gordon-Levitt, Gary Oldman165 min

Mai multe