Beyoncé divorţează din cauza ei?

10 septembrie 2015 22:08   Vedete
Ultima actualizare:

Sunt căsătoriţi de 7 ani şi au împreună un copil de trei ani. Cu toate astea, Beyoncé a luat o decizie şocantă: divorţează de Jay-Z (45 de ani) pentru că nu mai suportă de fie înşelată.

Cel mai puternic, influent şi bogat cuplu din lume, cu o avere de peste un miliard de dolari a decis să pună punct relaţiei de şapte ani! Beyoncé (34 de ani) a luat foc zilele trecute când a auzit că Jay-Z o înşală cu artista britanică Rita Ora (24 de ani). Conform presei de scandal americane, Rita şi Jay-Z  ar fi petrecut o noapte de amor în New York. Asta nu este prima oară când rapperul calcă pe bec.

Pe lista celor care i-ar fi trecut prin pat în timp ce era căsătorit cu fosta membră a formaţiei Destiny’s Child le menţionăm pe Rachel Roy, Rihanna şi o stripteuză germană. Conform revistei „In Touch” scandalul de acum 18 luni cu Solange, sora lui Beyoncé a venit tot în urma unei escapade amoroase a lui Jay-Z. Gurile rele spun că micuţa Blue Ivy locuieşte de câteva luni cu bunica ei, pentru că Beyoncé şi Jay o ţin într-un scandal monstru. Când a auzit de aventura cu Rita Ora, Beyoncé a vrut să o bată pe britanica născută la Pristina, Kosovo.

Mai multe