Bine sau prost îmbăcate la Gopo? Alin Gălățescu a dat verdictul

30 martie 2016 1:31   Vedete
Ultima actualizare:

Cea de-a zecea ediție a Premiilor Gopo, ce s-a desfășurat în 28 martie, a adunat toată floarea cea vestită a cinematografiei românești. Pe lângă recunoașterea meritelor actorilor, regizorilor și producătorilor, un alt punct de atracție din fiecare an este cum se îmbracă aceștia când apar pe covorul roșu.

Alin Gălățescu a fost invitat în platoul de la "Focus Magazin", emsiunea cu mondenități a celor de la Prima Tv, pentru a-și spune părerea cu privire la ținutele adoptate de unele dintre cele mai importante personalități care au apărut la Gala Gopo ce a avut loc la Teatrul Național București.

Despre Diana Dumitrescu, Alin a spus: "E foarte spectaculoasă, bine lucrate mânecile, fac toți banii, dar cam prea mult. Ar trebui să-și lucreze mai bine zona părului. I-aș recomanda să-și aleagă mai bine coafura și machiajul."

Actrița Diana Cavallioti a îmbrăcat o rochie galbenă, cu detalii ce amintesc de cultura indiană: "A forțat foarte mult. Culoarea este foarte țipătoare. Totul devine mult prea accentuat", a spus criticul de modă.

Vestimentația Alinei Chivulescu a fost apreciată de Alin: "Ținuta e monahală, e foarte bine, iar însoțitorul (Dan Chișu n.r.) arată impecabil. Cei doi formează un cuplu omogen."

Mai multe