Brad Pitt şi-a spart faţa de 240 de milioane de dolari

27 aprilie 2015 23:57   Vedete
Ultima actualizare:

S-a făcut de râs! Brad Pitt a venit, recent, la o gală caritabilă, cu o misterioasă rană mare roşie-vineţie pe obrazul stâng. Faptul că starul a apărut în public cu faţa spartă a dat naştere la speculaţii.

Întreaga lume a fost şocată de modul în care actorul Brad Pitt, de 51 de ani, s-a prezentat în urmă cu trei zile la un eveniment caritabil, care a avut loc în Los Angeles.

Pozele în care starul are o rană urâtă roşiatică-vânătă pe faţă au făcut înconjurul pământului fulgerător. Dat fiindcă toată lumea a început să bârfească tot felul de lucruri, inclusiv că ar fi fost bătut de soţia sa, actriţa Angelina Jolie (38 de ani), sau că s-a încăierat cu altcineva, Brad a ţinut să dea explicaţii.

“Aşa se întâmplă când încerci să urci scările pe întuneric, cu braţele pline, încălţat în şlapi. Şi dacă vrei să-ţi opreşti elanul în timpul căderii cu faţa îţi faci o ditamai rana”, a spus actorul, încercând să glumească.

Însă, la averea lui de 240 de milioane de dolari, nu-şi putea pune un bec? S-au întrebat cârcotaşii, nemulţumiţi de explicaţii. Având în vedere că Angelina era violentă cu fostul său soţ, Billy Bob Thornton (59 de ani), şi îl punea să-şi taie degetele, în timpul căsniciei lor, din 2000-2003, speculaţiile continuă. Oricum, actriţa a venit pe nepusă masă peste Brad, în Los Angeles, cu o zi înainte ca acesta să fie văzut cu faţa spartă.

Christian Bale s-a accidentat la genunchi

Actorul galez Christian Bale (41 de ani), cu o avere de 80 de milioane de dolari,  a suferit în urmă cu câteva zile un accident grav la genunchi. Din această cauză, turnarea filmului “Deep Blue Goodbye”, în care juca, a fost amânată pe o durată nedeterminată. Nu au fost date detalii despre accidentul pe care starul l-a suferit.

Mai multe