Câţi bani câştigă, de fapt vedetele?

9 noiembrie 2009 5:48   Vedete
Ultima actualizare:

Sunt superstarurile după care tânjeşte întreg mapamondul, atât publicul simpatizant cât şi producătorii de filme sau muzică. Sunt prezenţi la toate evenimentele marcante din showbiz, trăiesc în palate şi duc o viaţă de  lux. Însă câţi bani câştigă starurirle internaţionale, de îşi permit toate "poftele"?

Cotidianul german BILD a preluat din revista americană "Parade" o listă cu veniturile nete din 2008 ale mai multor vedete de peste Ocean. Dintre acestea putem distinge pe Jennifer Aniston, care după rolurile din mai multe comedii romantice a reuşit să strângă 27 milioane de dolari.

Dar nu vă speriaţi încă, pentru că "delicioasa" Beyonce Knowles a adunat într-un singur an, fabuloasa sumă de 80 de milioane de dolari. Şi cum în familia vedetei nu cântă găina ci cocoşul, soţul lui Beyonce, rapperul Jay-Z a strâns în 2008, 82 de milioane de dolari.

Pe de altă parte, Britney Spears a lăsat-o mia moale cu muzica şi turneele, iar acest aspect s-a simţit la puşculiţă. Cântăreaţa a făcut "doar" 2,25 milioane de dolari, în anul precedent.

Mai multe