Ce a păţit Simona Gherghe în weekend. A povestit totul

27 iulie 2015 9:14   Vedete
Ultima actualizare:

Simona Gherghe (37 de ani) a vorbit prietenilor virtuali despre peripeţiile ei din weekendul trecut. Vedeta voia să meargă la mare, dar se pare că planul ei nu a fost dus la bun sfârşit. Aşadar, prezentatoarea tv a evadat din oraş alături de iubitul ei, Răzvan Săndulescu. Imaginile cu cei doi din escapada romantică „vorbesc” de la sine.

Prezentatoarea a mărturisit prietenilor virtuali că nu se ințelege deloc cu zăpușeala din Bucureşti. „M-am trezit ieri dimineaţă cu un mare dor de ducă. Nimic anormal, o să-mi spui, căci mă tot plâng pe aici de ceva vreme. Cald rău în Bucureşti”, a scris ea luni, pe blogul personal.

Relația cu Răzvan Săndulescu pare foarte serioasă

Dacă nu a avut noroc să ajungă la mare, vedeta s-a gândit să se răcorească la munte, însă aglomeraţia de pe Valea Prahovei a făcut-o să se razgandească: „Plecarea la mare am ratat-o, aşa că ne-am suit în maşină cu gândul la răcoarea de la munte. O variantă ar fi fost Sinaia, dar ne-a fost groază de traficul de pe Valea Prahovei”.   

Simona Gherghe mai dezvăluie fanilor pe blogul personal că, deşi a plecat de acasă cu gândul să ajungă la munte, dorul de casa părintescă a făcut-o să-şi schimbe planul pe ultima sută de metri: „De pe DN1, am făcut dreapta spre Câmpina, cu direcţia Valea Doftanei”.

Mai multe