Ce îşi doreşte Denisa Nechifor mai mult, la împlinirea a 32 de ani

11 martie 2016 1:04   Vedete
Ultima actualizare:

A vrut să ţină secret, dar nu i-a ieşi. Denisa Nechifor a dat o petrecere ca între fete, de ziua ei de naştere, iar noi am fost pe fază. Vă arătăm ce tort de senzaţie a primit de la sexy impresara Anamaria Prodan. Dar vă spunem şi ce îşi doreşte Denisa, acum că a împlinit 32 de ani.

Denisei Nechifor nu-i prea place să facă vâlvă când vine vorba despre evenimentele importante din viaţa ei. Iar când a împlinit 32 de ani, fosta iubită a lui Adrian Cristea, a dat un party la care şi-a invitat doar prietenele foarte apropiate. Denisa a vrut să ţină secretă petrecerea, însă nu prea i-a ieşit.

''Nu prea am spus, am zis că hai sunteţi prietenii mei 00.01.00+00.01.05 Suntem la început, au venit câţiva prieteni cu fetele mele, îmi place şi discret, Ştii cum e, de 8 martie am observat că ies numai fetele în oraş, am zis hai să le scot şi eu de 9 că eu am dormit de 8 martie'', a declarat Denisa la Prima TV.

Dar să vedem şi ce cadouri a primit Denisa: ''Am primit multe flori, exact cum îmi plac mie. Trandafiri, parfumele, bijuterii, diamante, chestii de astea. Adi este în cantonament, mâine o să vină, da'', a mai adăugat Denisa Nechifor. De departe însă darul cel mai preţios l-a primit de la fiica ei şi a lui Adrian Cristea.

La final, Denisa ne-a mărturisit ce doreşte să i se îndeplinească: ''Îmi doresc linişte multă, îmi doresc să fim sănătoşi, să fiu bine, să pot s-o cresc pe Rania aşa cum trebuie, să-i ofer absolut orice, să nu-i lipsească nimic, un bărbat bun''.

Mai multe