Celebritățile de peste Ocean iubesc România! Ce zic despre noi

5 octombrie 2015 20:39   Vedete
Ultima actualizare:

Vedetele de la Hollywood, care au pus piciorul pe pământ românesc, s-au îndrăgostit iremediabil de ţara noastră. Unii ne-au lăudat pentru locurile frumoase, alţii au rămas plăcut impresionaţi de femeile de la noi. Una peste alta, starurile ne-au făcut reclamă peste graniţă, după ce au filmat zile în şir în România pentru pelicule de succes.

Iată ce comentează vedetele de peste Ocean despre România.

Robbie Williams a rămas impresionat de România. După concertul din această vară, susţinut în Bucureşti, artistul a ţinut să le mulţumească fanilor săi printr-un mesaj postat pe Twitter: „Bucureşti. Uneori este atât de bine încât nu se poate descrie în cuvinte. Bun ca orice spectacol pe care l-am susţinut vreodată... aţi fost de neegalat în seara asta.' a fost mesajul lui Robbie Williams pe Twitter.

Câteva săptămâni petrecute în Bucureşti l-au făcut pe Shia Labeouf să se îndrăgostească de români. În pauzele dintre filmările pentru ''The Necessary Death of Charlie Wood'', a avut timp să îi urmărească pe bucureşteni: „Sunt oameni frumoşi acolo, românii sunt foarte bine îmbrăcaţi'' , a zis actorul.

Kevin Costner a plecat din România cu ceva regrete pentru oamenii pe care i-a întâlnit în țara noastră. După terminarea filmărilor pentru miniseria Hatfields and McCoys, actorul s-a despărţit cu greu de conaţionalii noştri, despre care spune el că i-au intrat la suflet: „Filmul a mers excelent şi acesta este unul dintre motivele pentru care suntem supăraţi, pentru că spunem la revedere multor prieteni pe care ni i-am făcut aici în Bucureşti şi în nord”, a zis el. Şi pentru că a rămas atât de impresionat, în momentul în care a câştigat trofeul pentru cel mai bun actor la ceremonia Globurilor de Aur, actorul a amintit şi de experienţa din România: „Vreau să le mulţumesc celor din faţa şi din spatele camerei, oamenilor din România”.

Şi Nicholas Cage a rămas plăcut impresionat, după vizita în România, mai degrabă de locuri, decât de oameni. Aşa că actorul s-a hotărât chiar să-şi construiască o casă undeva în apropiere de Cluj. La polul opus, Andy Garcia a fost cucerit mai degrabă de cafenelele şi restaurantele din Capitală. Să nu-l uităm pe Prinţul Charles, care a vorbit despre Transilvania în documentarul ''Wild Carpathia'', aşa cum poate nimeni nu a mai făcut-o până acum: ''Pajiştile de aici sunt unice, pe plan european, dar şi în lumea întreagă. Nu am mai văzut niciodată ceva asemănător, nu a mai rămas nimic aşa şi este o bijuterie a României. Poate că voi nu vedeţi asta acum, dar eu cred că România este o ţară minunată cu oameni remarcabili, care au îndurat multe”, a mărturisit el. 

Prinţul Charles a cumpărat mai multe case în Transilvania şi s-a implicat activ în păstrarea intactă a zonei.

Mai multe