Chirilă, eşti în pauză vocală şi cu iubita?! EXCLUSIV VIDEO

15 aprilie 2015 22:25   Vedete
Ultima actualizare:

De o lună în casa lui Tudor Chirilă (40 de ani) nu mai cântă cocoşul, ci... găina. Solistul, care are mari probleme cu vocea, medicii recomandându-i repaus total, nu doar că şi-a suspendat toate spectacolele şi concertele, dar şi cu iubita e scump la vorbă.

Tudor Chirilă (40 de ani) este în pauză vocală de o lună, la recomandarea medicilor.

Suspect de hematom pe corzile vocale, solistul trupei Vama a fost la cei mai buni specialişti din ţară, unii fiind de părere că trebuie să se opereze. S-a programat deja pentru consultaţii în Belgia, dar până atunci respectă cu stricteţe sfaturile medicilor.

Nu numai că şi-a suspendat toate concertele şi spectacolele de la teatru, dar nici acasă, în familie, nu scoate mai mult de două-trei vorbuliţe pe zi, iubita sa, Iulia, fiind acum guraliva familiei.

Dacă tot este în repaus vocal, acum Tudor are mai mult timp pentru familie. Zilele trecute, el a fost surprins de fotoreporterii Click! în timp ce-şi scoatea iubita, pe bistriţeanca Iulia Mizgan (27 de ani ) şi bebeluşul în vârstă de cinci luni la un restaurant din zona Grădina Icoanei.

Încălţat cu  bocanci de armată, solistul avea o mină cam posomorâtă şi cu greu a scos câteva cuvinţele în cele aproape două ore cât au stat la terasă, asta în timp ce iubita lui gesticula de mama focului şi vorbea non-stop. Dacă la vorbă a fost zgârcit, în schimb Tudor s-a întrecut pe sine dovedind că este un tătic foarte grijuliu. A ţinut tot timpul căruţul lângă el, l-a condus la maşină, unde s-a chinuit să-l bage în portbagaj, asta după ce a instalat grijuliu bebeluşul în scoica pentru maşină. Solist în trupa Vama şi actor la Teatrul de Comedie, Tudor Chirilă a devenit tătic, în mare secret, pe 30 noiembrie anul trecut.

Mai multe