Christian D. se întoarce la piesele în portugheză! Ascultă «Unidos pela Musica», o nouă melodie cântată cu Narcotic Sound

14 iulie 2014 19:37   Vedete
Ultima actualizare:

Lumea muzicală s-a îmbogăţit cu o nouă piesă! Este vorba de “Unidos pela Musica”, o melodie interpretată de Narcotic Sound şi Cristian D după ce au făcut senzaţie cu Mamacita.

Este vorba de o piesa dance cu influenţe deep house şi cu teme de saxofon, însoţită de o surpriză: versurile sunt în limba portugheză, la fel ca cea cu care cei doi s-au consacrat. Aceasta are un mesaj inspiraţional iar videoclipul "Unidos pela Musica" ne aminteşte că, în călătoria prin viaţă, cele mai frumoase prietenii se leagă cu ajutorul muzicii. Muzica e cel mai puternic liant pentru oameni, iar piesa "Unidos pela Musica" poate fi un imn al prieteniilor şi relaţiilor construite cu cea mai sinceră şi simplă modalitate de a vorbi.

"Suntem aceeaşi energie, uniţi de muzică. Pentru că muzica uneşte suflete, mixează culori, provoacă simţuri. În ecuaţii simple, descoperă-i esența - Ascult-o! Simte-o! Trăieste-o!", a spus Marius Mirică (Narcotic Sound).  Urmăriţi videoclipul şi ascultaţi piesa în continuare. 

Mai multe