Cine are origini româneşti la Hollywood

2 septembrie 2015 23:51   Vedete
Ultima actualizare:

V-aţi întrebat vreodată ce au în comun Mila Kunis şi Natalie Portman? Asta în afara faptului că sunt actriţe de succes la Hollywood. Vă spunem noi! Au origini româneşti. Şi mai găsim şi alte vedete în Cetatea Filmului care nu sunt străine de România. O să fiţi uimiţi când veţi afla despre cine este vorba.

Cine a auzit de Milena Markovna? Cu siguranţă, numele nu vă spune nimic, dar de Mila Kunis ştie întreaga planetă. Mila s-a născut la Cernăuţi, într-o familie de evrei. La vârsta de 7 ani, actriţa s-a mutat, împreună cu familia, în Los Angeles, iar de atunci trăieşte visul american.

Iar "lebăda neagră", Natalie Portman este născută la Ierusalim, dar străbunica din partea tatalui este de origine romana. Natalie a mărturisit pentru o revistă americană, că este fascinată de frumuseţea acesteia, dar şi de meseria pe care a avut-o ca spion, de aceea actriţa poartă mereu în portofel, o poză cu străbunica, făcută chiar în România.

Câţi dintre noi nu am stat cu ochii lipiţi de ecranele televizoarelor numai ca să vedem ce năzbătâii a mai făcut "dădaca" Fran Drescher? Şi nici nu e de mirare că am fost fascinaţi de frumuseţea actriţei, având în vedere că şi ea are origini româneşti. Străbunica actriţei s-a nascut la Focşani de unde a emigrat in Statele Unite, deci putem spune că Fran este moldoveancă.

Cât despre Amanda Bynes, putem spune fără doar şi poate că diva a moştenit din frumuseţea nativă a româncelor noastre. Şi are şi de unde. Ambii străbunici din partea mamei blondinei sunt evrei români, care au emigrat in Toronto, Canada.

Vă vine să credeţi sau nu, prin venele celebrului Dustin Hoffman curge sânge românesc. Actorul s-a născut din părinţi evrei, cu origini româneşti, dar care în 1937 au lăsat România şi au fugit în America. Spre norocul lui pentru că altfel astăzi nu mai vorbeam despre el.

Mai multe