Corina a filmat scene incendiare pentru noul videoclip cu Dorian Popa

6 noiembrie 2014 16:26   Vedete
Ultima actualizare:

Solista Corina Bud împlineşte 10 ani de carieră muzicală şi pentru fani a înregistrat o colaborare fierbinte la piesa “Nimic altceva”, cel de-al saptesprezecelea din cariera ei. Pentru acest videoclip, Corina a filmat alături de Dorian Popa, unul dintre cei mai iubiţi tineri din LaLa Band.

Poziţii de yoga acrobatică spectaculoase, scene senzuale, posturi care au avut nevoie de săptămâni de pregătire, o poveste de stil “yoga-queen”, scene coregrafice remarcabile, trupuri perfecte, o colaborare plină de chimie şi o piesă care are toate şansele să devină hitul acestui final de an sunt ingredientele celui mai nou videoclip al Corinei.

“Nimeni alticneva” e o piesă a artistei cu Dorian Popa, compusă de John Puzzle, un tandem care combină în noua poveste vizuală by Corina pasiunea lor pentru sport, curajul celor doi de a fi mereu diferiţi şi spectacolul unui flirt pe ritmul senzual al unei rutine de acro-yoga spectaculoase. Cei doi protagonisti s-au antrenat împreună câteva săptămâni bune în sala de acro-yoga, cu unii din cei mai buni maeştri din România şi au pregătit posturi incredibile, cu prize de mare dificultate. Clip-ul a fost filmat în două zile, în două locaţii, într-un spa de lux la Stejarii Country Club, iar echipa din spatele camerelor a fost una numeroasă: “Multumesc echipei Antz pentru conceptul clipului, regizorului Marin Dinescu, coregrafului Emil Rengle, maestrului de yoga Vlad Dogarescu, rezultatul e incredibil, o premieră în România”, spune Corina.

“A fost clipul pentru care am avut nevoie de perioada cea mai lungă de pregatire, pentru că yoga acrobatica e o disciplină care cere foarte multă concentrare şi disciplină. Dorian e partenerul perfect de antrenament, e foarte talentat şi de-abia aştept să vedeţi povestea noastră în 2, obraznică, sexy, echilibrată de energia unica yoga”, spune Corina Bud.

Mai multe