Cornel Ilie e un tătic de nota 10! Cum se descurcă cu micuţa lui

17 decembrie 2015 0:29   Vedete
Ultima actualizare:

I-au trebuit peste 30 de ani ca să renunţe la burlăcie, dar acum s-a transformat într-un tătic model. Cornel Ilie, solistul trupei Vunk, este pur şi simplu topit după fetiţa sa, Zara Ecaterina, care a împlinit deja o lună.

Cornel Ilie şi frumoasa lui soţie, Eliza, şi-au făcut apariţia de mânuţă la lansarea unui film pentru copii. Este pentru prima oară când cei doi vin la un eveniment monden, după naşterea fetiţei lor, Zara Ecaterina. Deşi este doar de o lună tătic, Cornel s-a obişnuit cu hărmălaia făcută de copii.

''Nu e atât de mare gălăgie, când face copilul tău nu mai e gălăgie când fac alţi copii atunci e gălăgie! Nu, glumesc, acum am început să mă obişnuiesc cu zgomotul ăsta foarte puternic, dar suntem abia în prima lună, azi împlineşte o lună fetiţa noastră şi atunci şi încă sunt amator, părinte amator'', a mărturisit Cornel Ilie pentru emisiunea ''Focus Magazin'' de la Prima Tv.

Cornel şi Eliza şi-au intrat în rolul de părinţi şi i-au făcut micuţei şi un tort de ziua ei, chiar dacă aceasta nu mănâncă acum decât lapte: ''Am avut un tortuleţ mic, am pus două lumânări''.

Deşi puţini şi l-ar fi închipuit pe rebelul Cornel la schimbat de scutece, iată că solistul face acum de toate pentru comoara lui.

''O hrănesc, îi fac băiţă, de toate. A fost aşa, uşor stângaci da, ca toţi bărbaţii care încearcă să facă lucrul ăsta'', a mai adăugat solistul.

Meseria de tătic l-a acaparat cu totul pe solist, care şi-ar mai dori încă un copilaş în viitorul apropiat dacă se poate un băieţel: ''Ne dorim să mai facem când o fi momentul, dar nu, nu a fost o întâmplare, am vrut să devenim părinţi, şi s-a întâmplat''.

Cum a reuşit  Eliza să-l transforme peste noapte pe solistul trupei Vunk în bărbat de casă? Ne lămureşte chiar el: ''Se întâmplă să întâlneşti o persoană cu care să comunici atât de bine încât să vrei să-ţi petreci toată viaţa împreună cu ea''.

Mai multe