Cum a împăcat-o Mihai Morar pe Elena Marin, asistenta accidentată în emisiune

7 noiembrie 2014 18:34   Vedete
Ultima actualizare:

Asistenta lui Mihai Morar, Elena Marin, s-a accidentat şi ea când şeful ei a căzut cu scara în timpul emisiunii “Răi, da’ buni”. Deşi s-a lovit la umărul drept, aceasta şi-a continuat activităţile.

Elena Marin, asistenta lui Mihai Morar, a organizat marţi, înainte de incidentul din platoul emisiunii, o întâlnire cu admiratorii săi de pe Facebook, în semn de mulţumire pentru că a primit peste zece mii de like-uri pe pagina sa oficială www.facebook.com/ely.dance. Cunoscută şi ca dansatoare a Andreei Bălan, Elena nu s-a sfiit să le arate celor prezenţi câţiva paşi de dans, fapt ce i-a încântat pe toţi.

“Mă bucur foarte tare să văd că am alături de mine persoane minunate care mă susţin, indiferent de ceea ce fac şi vreau să le mulţumesc încă o dată că sunt alături de mine. M-am simţit extraordinar alături de cei prezenţi şi le promit multe surprize frumoase în viitor!”, a declarat frumoasa asistenta tv.  Şi ca o surpriză din partea şefului ei, aceasta a primit la o zi după incident un coşuleţ cu flori şi şi-a cerut scuze în mod public pentru ce s-a întâmplat.

Mai multe