Cum a reacționat Silvia Dumitrescu când a fost întrebată de scandalul cu Elena Cârstea VIDEO EXCLUSIV

4 februarie 2015 23:54   Vedete
Ultima actualizare:

Au trecut 5 ani de când s-au certat ca la uşa cortului, după o prietenie de 2 decenii, dar nu au îngropat nici acum securea războiului! Silvia Dumitrescu şi Elena Cârstea se comportă ca două necunoscute.

Douăzeci de ani de prietenie s-au dus pe Apa Sâmbetei. Căci atunci când aveau cea mai mare nevoie una de cealaltă, Silvia Dumitrescu şi Elena Cârstea şi-au vândut sentimentele de simpatie într-un scandal monstru iscat din pricina banilor.

Zilele trecute Elena Cârstea a revenit în ţară. Însă Silvia Dumitrescu nu știa despre acest lucru.

''Nu am știut că a venit. Chiar mă întreba cineva dacă mai știu ceva de ea'', a mărturisit Silvia Dumitrescu, pentru emisiunea Click!, difuzată de luni până joi de la ora 23:30, la Prima TV.

Au împărţit vremuri bune, multe concerte, dar totul a fost dat uitării, iar Silvia Dumitrescu a avut o reacţie neaşteptată atunci când reporterul Click i-a amintit de scandalul dintre ea şi Elena.

''Am mai ţinut legătura pe Facebook. Am înţeles că nu a mai ţinut legătura cu nimeni din România. Probabil că e foarte ocupată, aşa înţeleg eu lucrurile'', a mai mărturisit Silvia.

Întrebată de unde a pornit ruptura dintre cele două, Silvia nu dorit să comenteze pe acest subiect: ''Nici nu-i cazul să discutăm despre aceste lucruri, plus că este un subiect pe care l-am terminat de mult. Am avut de spus ce am avut și am terminat'', a mai spus Silvia Dumitrescu, la Prima Tv.

De unde a pornit întreg scandalul

În 2010, după ce Elena Cârstea a fost operată de anevrism cerebral şi se zbătea să trăiască, buna ei prietenă de atunci, Silvia Dumitrescu a început să adune bani din stânga şi din dreapta! Nu de alta, dar Elena datora medicilor peste 100.000 de dolari! În loc să primească mulţumiri, Silvia a fost numită cerşetoare! De nimeni alta decât Elena Cârstea, cea pentru care blonda strângea bani.

''Păi da, am fost cerşetoare pentru că am sunat pe toată lumea din agendă să-i fac ei rost de bani. Mi-am călcat pe mândrie şi l-am sunat pe Becali care a donat vreo 4.000 de euro, dar Elena a fost nemulţumită că la banii lui îi dă doar atât! Aşa ştie ea să se poarte cu oamenii care au ajutat-o! A vorbit cu toţi urât, ca la uşa cortului! Este o nesimţită nerecunoscătoare'', declara Silvia Dumitrescu, la vremea respectivă.

Mai mult decât atât, cântăreaţa îi reproşa Elenei Cârstea că nici măcar nu a mulţumit oamenilor care i-au făcut donaţii! Deşi ea o sfătuia pe Silvia pe cine să sune pentru a face rost de bani!

''M-a tratat ca pe ultimul om şi chiar nu meritam asta pentru că i-am vrut numai binele, dar voi avea grijă pe viitor ce oameni să păstrez în jurul meu! Ea nu mai există pentru mine!'', a încheiat Silvia.

Pe de altă parte, Elena Cârstea s-a apărat susţinând că nu înţelege ce a apucat-o pe Silvia Dumitrescu: ''Dacă nu s-a înţeles în cele câteva emisiuni pe care le-am avut şi n-a fost satisfăcută de mulţumirile mele, îi mai mulţumesc o dată! Dar niciodată eu nu o să o vorbesc de rău'', a precizat atunci Elena Cârstea.

Anul trecut, flacăra scandalului a izbucnit din nou între cele două, după ce Elena Cârstea a criticat dur prestaţia românilor la Eurovision! "S-a cântat îngrozitot de prost! O ruşine naţională", spunea Elena. Printre participanţi se număra şi Silvia Dumitrescu, care s-a simţit imediat atacată! "De ce ruşine naţională? Că nu ai fost tu? Nu mi-a spus nimeni până acum că am cântat fals!", i-a răspus ea, Elenei.

Mai multe