Cum arată Bogdan Vlădău după implantul de păr VIDEO EXCLUSIV

13 mai 2015 0:21   Vedete
Ultima actualizare:

E tânăr, e chipeş şi bine făcut, iar femeile îi dau târcoale, atrase fie de aspect, fie de atitudinea lui de băiat rău. Este vorba de Bogdan Vlădău, care nu a stat pe gânduri când a văzut că începe să-şi piardă podoaba capilară, pe ici, pe colo. El şi-a făcut implant de păr, iar despre întreaga intervenţie a vorbit în emisiunea Click! de la Prima Tv.

Bogdan Vlădău a pus piciorul în prag. A constatat că a început să chelească, chiar dacă semnele nu erau clar vizibile, el nu a stat prea mult pe gânduri. După ce a constatat că are probleme cu părul, Vlădău a mers direct în Turcia, unde şi-a făcut un implant.

''Sincer să fiu am constatat că am nişte goluri în par, mai ales atunci când mă spălăm pe cap, pentru că altfel nu se vedea, aţi văzut şi voi. Nu se vedea că sunt chel. Mă rog, nu eram chiar chel. Aveam nişte mici lipsuri şi am zis că dacă tot am, acum, timp liber şi pot să fac asta, de ce să nu o fac'', a spus el pentru emisiunea Click!, difuzată de luni până joi, de la ora 23.30, la Prima TV.

Bogdan povesteşte că a trecut prin chinuri groaznice, în timpul intervenţiei. Nu numai că anestezia nu şi-a făcut efectul complet, dar Bogdan a ţinut cu tot dinadinsul să îşi facă implant şi de barbă, motivând că avea anumite goluri inestetice.

''Doare peste tot, dar doare mai rau pe faţă, decât pe scalp. La mine, nici nu ţine anestezia foarte bine şi a trebuit să mi-o refacă de vreo 3 ori. A 4-a oară deja au spus că nu mai e cazul, pentru că e posibil să avem probleme cu inima şi nu se ştie. Deci a trebuit să suport. A durat cam 7 ore, intervenţia'', a mai adăugat solistul. 

Vlădău a avut exemple clare. Cel care i-a dat, însă, curajul necesar să facă acest pas a fost nimeni altul decât colegul său de breaslă, Sorin Brotnei.

Şarmantul Bogdan, proaspăt tunat şi la cap şi la barbă, se află într-o perioadă de tranziţie a relaţiei sale amoroase: ''Personal, nici nu mai ştiu ce să zic. Personal, am zis să las un pic, lucrurile de-o parte. Iubita mea a fost plecată din ţară, abia s-a întors. Nu ştiu. Să vedem, ce se mai prefigurează, de-aici în colo''.

El a mărturisit că a avut şi interdicţii după ce şi-a făcut implantul: ''Pentru mine am făcut acest lucru. Primele două săptămâni după intervenţie nu am avut voie să beau, să fumez, să fac sport şi să fac sex. Nu am avut voie să depun efort'', a mai spus el, în direct, în platoul emisiunii Click!

Mai multe