Cum scapă Claudia Ghiţulescu de caniculă, dar şi de răceală! Metoda ei te va uimi VIDEO EXCLUSIV

22 iulie 2015 0:15   Vedete
Ultima actualizare:

Claudia Ghiţulescu arată trăsnet, însă îngheaţă de mama focului pentru asta! Cântăreaţa de muzică populară nu vrea să audă de celulită, aşa că s-a încumetat să încerce un tratament la criosaună. Efectele au scăpat-o şi de simptomele de răceală.

Interpreta a ajuns în câteva minute de la 40 de grade Celsius, la minus 180. Ea a apelat la tratamentul starurilor de la Hollywood, care le scapă, rapid, de celulită.

"Cred că am şi puţină celulită, dar o problemă pe care cred eu că o am, este cea cu circulaţia. Eu aş indica-o tuturor care au probleme cu circulaţia, cu sănătatea. Nu e chiar aşa un moft. E o problemă pe care poţi să o rezolvi cu criosauna. E foarte bun pentru sistemul imunitar. Eu niciodată nu am răcit. Când simt aşa că îmi curge un pic nasul vin şi fac criosaună şi imediat îmi revin", a povestit Claudia Ghiţulescu la emisiunea Click!, difuzată zilnic de luni până joi, de la 23.30, la Prima Tv.   

Cântăreaţa a recunoscut că face toate aceste eforturi pentru a arăta bine, căci prima impresie la criosaună a fost înspăimântătoare. "Prima şedinţă m-a speriat pentru că deodată îţi vine aşa un aer rece şi efectiv îţi îngheaţă mâninile şi picioarele. Eu vin aici la salon de ceva timp, cred că sunt deja 4-5 ani şi am tot făcut dar nu am ţinut aşa..o evidenţă.Am făcut când m-am simţiti eu în formă. După ce faci cele trei minute de criosaună, te simţi deja mai bine", a mai spus artista la emisiunea Click! de la Prima Tv. Acum, cântăreaţa este gata să-şi arate trupul sexy la plajă.

Mai multe