Cum se pregăteşte Giulia Anghelescu pentru Sărbători

21 decembrie 2015 19:48   Vedete
Ultima actualizare:

Giulia Anghelescu e ajutorul Moşului. Bătrânelul darnic i-a şoptit că micuţii ei vor fi răsfăţaţi cu multe daruri de sărbători.

Cu doi copii acasă, Giulia Anghelescu abia mai are parte de vreun moment de respiro. Cu atât mai mult acum, în prag de sărbători, când trebuie să îi ajute şi pe spiriduşii Moşului să cumpere cadouri.

''Abia aşteptăm, ne-am pregătit tot anul şi am încercat să fim cât mai cuminţi că să primim multe daruri", a declarat Giulia pentru emisiunea ''Focus Magazin''.

Giulia e modestă, nu vrea să îi ceară nimic Moşului.

''Nu-mi doresc nimic pentru că sunt într-un punct al vieţii mele în care consider că nu îmi lipseşte absolut nimic şi nu am nevoie de nimic decât de un pic de sănătate că să fiu în stare să mă bucur de fiecare moment petrecut împreună cu familia mea. Aşa că eu renunţ la cadourile mele, să le aducă celor mici'', a mai adăugat solista.

Iar dacă micuţul Eduard este mult prea mic că să înţeleagă cum stă treaba cu Moşul, Giulia s-a pregătit din timp: ''Cea mică a scris scrisoarea pt Moş, bine i-am scris-o eu, ea doar mi-a dictat-o, de acum două luni, deci suntem bine. Nu are o listă chiar atât de lungă şi nici nu e foarte consistentă, dar abia aştept să văd dacă o să-i şi aducă Moşul ceea ce îşi doreşte''.

Însă pentru a veni cu daruri multe, Moşul trebuie să fie răsfăţat: ''O să pregătim de toate. Noi în familie sunt eu, mama şi mătuşa mea, toate trei moldovence şi e un fel de competiţie între noi de fiecare dată la fiecare sărbătoare. Fiecare trebuie să vină cu un meniu cât mai deosebit. Anul acesta ne strângem cu toţii la noi acasă şi eu sunt gazdă. Trebuie să-mi depăşesc toate limitele''.

Mai multe