Dana Săvuică plănuiește să o țină tot anul în vacanțe

3 martie 2016 1:07   Vedete
Ultima actualizare:

După ce căsnicia de 22 de ani a Danei Săvuică cu Răzvan Stanciu s-a sfârșit în luna decembrie a anului trecut, blonda este gata să înceapă un nou capitol în viața ei.

La 45 de ani, Dana vrea să-și trăiască viața din plin. Aceasta le-a mărturisit celor de la "Focus Magazin" că își dorește să călătorească în locuri precum Dubai, Mauritius, Maldive, Iordania. Dacă ar putea, ar sta tot timpul plecată în vacanţă.

Grecia e aproape de sufletul ei, aşa că nu e de mirare că Dana Săvuică simte nevoia ca în fiecare an să descopere farmecul unei insule pitoreşti. A vizitat Corfu, Mykonos, Rhodos, Santorini, iar în această vară şi-a propus să calce din nou pe tărâm elen. Vedeta își dorește să vadă Creta, o zonă pe care mărturisește că nu a văzut-o: “Vreau o zonă mai luxury, deci să mă simt ca o divă. Ca o vedetă în vacanţă. Nu vreau un hotel renumit pentru locurile de joacă şi pentru copii. Vreau să fiu liniştită, vreau un hotel pentru adulţi, să nu fie family-tipe. Şi să fie undeva în apropiere de un oraş, de un sat, să fie taverne, să fac şi shopping, să mă simt bine. Aş vrea o cameră cu vedere la mare”.â

În Creta, Dana şi-a propus să vadă locurile în care s-a filmat "Zorba Grecul", mai precis Chania, regiunea Apokoronas şi peninsula Akrotiri.

Iordania este o altă destinație în care fostul fortomodel și-ar dori să ajungă, iar pentru asta este dispus să scoată din buzunar cel puțin 1200 de euro.

Mai multe