De ce n-a mai făcut Oana Lis sex de două luni. Vedeta recunoaște tot

7 septembrie 2016 11:29   Vedete
Ultima actualizare:

Soția fostului edil al Capitalei, Viorel Lis, trece prin clipe grele după ce a fost diagnosticată de medici cu artroză la maxilar. Oana nu se mai poate bucura de viața initimă de aproape două luni.

Abia mănâncă, nu mai poate să râdă și e în „pauză” de sex. Toate acestea i se întâmplă Oanei Lis din cauza unei probleme la maxilar. Soția lui Viorel Lis s-a trezit că nu mai poate deschide gura nici să mănânce. Îngrozită de aceste simptome, soția lui Viorel și-a făcut imediat programare la medic, speriată că nu va mai putea nici să vorbească.

 ”Se auzea un zgomot ciudat când deschideam gura, aveam dureri. Am fost la medic și  mi s-a spus că am artroză la maxilar. Trebuie să fac o analiză complexă. E periculos, că poți să rămâi blocat să faci o luxație”, ne-a spus Oana Lis.

Mai mult, blondina nu s-a mai putut bucura nici de viață intimă cu soțul ei. ”Sunt pe tratament. Medicul mi-a dat inflamatoare și a zis să mai fac analize. De două luni nu mai fac sex din cauza acestor probleme. Viorel înțelege situația”, ne-a mai spus Oana.  

Mai multe