De ce n-a purtat Alina verigheta în vizită la Borcea

16 februarie 2016 1:09   Vedete
Ultima actualizare:

Alina Vidican pare mai hotărâtă ca oricând să meargă mai departe şi să divorţeze de Cristi Borcea. Aceasta i-a făcut o vizită soţului ei la penitenciarul Jilava, sâmbătă (13 februarie), însă nu mai purta verigheta.

Soţia lui Cristi Borcea nu mai are linişte de când Valentina Pelinel a anunţat că e însărcinată, iar presupusul tată ar fi chiar fostul boss dinamovist. Blondina are de gând să divorţeze cu orice preţ şi sâmbătă a mers să îl vadă pe Cristi Borcea, la închisoare.

Alina a sosit la poarta penitenciarului Jilava, împreună cu şoferul lui Borcea şi primul copil al cuplului, George, în vârstă de 3 ani, botezat de naşul care vrea să-i împace, Gigi Becali.

Extrem de zâmbitoare şi foarte sigură pe ea, Alina a răspuns scurt când a fost întrebată de reporterii Click! dacă divorţează: „Acum sunt soţia lui... Toate la timpul lor!”. Răspunsul ei vine în condiţiile în care aceasta nu mai poartă verigheta. În apărarea Alinei Vidican a sărit chiar naşul ei de cununie, Gigi Becali, care a dezvăluit de ce soţia lui Cristi Borcea nu a avut verigheta pe deget când a mers la penitenciar.

''Pe mine nu mă interesează în relaţia asta decât finii mei, Cristi şi Alina, cuplul lor şi copiii pe care i-am botezat şi oamenii pe care i-am cununat. Sunt părintele lor spiritual. Mi-a spus că atunci când s-a spălat a scos-o de pe deget (n.r. verigheta)  şi a uitat să o mai pună'', a spus Gigi Becali pentru emsiunea ''Focus Magazin''.

Galerie foto: Vizita Alinei la Borcea

Mai multe