De ce nu are Adina Buzatu un iubit VIDEO EXCLUSIV

4 iunie 2015 23:46   Vedete
Ultima actualizare:

Povestea din spatele celebrităţii continuă duminică, la Constantin 60'. Adina Buzatu este invitata specială a lui Alexandru Constantin. Cel mai apreciat stilist pentru bărbaţi din România vorbeşte despre cele mai importante momente din viaţa ei. Rememorează pierderea tatălui şi îşi aduce aminte de primele locuri de muncă, avute înainte să devină o femeie de afaceri de succes.

Femeia care pune bărbaţii la punct, în cel mai adevărat sens al cuvântului, vine duminică, la Constantin 60'. Adina Buzatu vorbeşte ca-ntre prieteni, împreună cu Constantin, despre cele mai importante momente din viaţa ei.

''Copilăria mea a fost foarte frumoasă, fericită'', a mărturisit creatoarea de modă.

Duminică, de la ora 22.30, Adina rememorează momentele cumplite prin care a trecut în urmă cu puţin timp, după ce tatăl ei a plecat din această lume: ''Eu am avut durerea să îmi pierd tatăl''.

Cel mai apreciat stilist pentru bărbaţi din România vorbeşte, în premieră, la Constantin 60, despre viaţa ei personală. Ce s-a întâmplat cu fostul ei soţ, dar şi motivele pentru care nu şi-a găsit până acum jumătatea, aflaţi duminică.

''Sunt un pic rigidă, cer anumite lucruri'', a mai adăugat aceasta.

Mai multe