De la Jorge, a trecut la George! De ce și-a schimbat numele

19 noiembrie 2015 21:26   Vedete
Ultima actualizare:

După ce toată lumea l-a cunoscut sub numele de Jorge, ca prezentator TV, și l-a schimbat în George. Vestea i-a surprins pe toți cei care îl știau, mai ales că s-au obișnuit să îl strige pe numele inițial, însă artistul are un motiv întemeiat pentru decizia pe care a luat-o.

George a venit în platoul emisiunii Focus Magazin, difuzată de luni până sâmbătă, de la ora 19.30, la Prima TV, unde a explicat de ce și-a schimbat numele, dar și ce efect a avut această schimbare asupra carierei lui.

Artistul a mărturisit că și-a dorit să își concretizeze cariera de cântăreț prin noul nume. „Mai bine George din mai multe motive: pentru că Jorge era prezentator TV pe la mai multe emisiuni și George e cântăreț”, a explicat el. Totuși, se pare că nici el nu s-a obișnuit, încă, cu apelativul: „Urmează o tranziție, sunt fericit că am revenit la numele meu de botez, sunt surprins uneori când mă strigă cineva George, dar unii spun că e mai ușor să mă strige George”. George a mai povestit că, înainte, mulți oameni aveau o problemă cu pronunțarea numelui: „Cel mai rău mi-au stâlcit numele Horche”. Iar totul a pornit în adolescență, când colegele lui l-au poreclit Horhe: „A început în liceu. Fetele din liceu... aveam o gașcă de admiratoare care îmi scriau pe caiet Jorge”.

Totuși, tot „răul” spre bine. Se pare că noul nume îi poartă noroc cântărețului, care tocmai a lansat o nouă piesă: „Eu cred că în timp, numele de George își va pune amprenta. Deja îmi poartă noroc. Deja melodia a intrat și în playlist-uri la radio, pe TV, sunt bucuros, îmi poartă noroc George, e mai bine”. Iar despre producția muzicală realizată împerună cu Jo, George spune că i-a venit în vis. „Primul vers din melodie, „Eu stau întins pe bancă pe stradă”, pur și simplu mi-a venit în vis și m-am dus la studio și am început să lucrez la melodie. Am făcut melodia, apoi a venit colaborarea cu Jo foarte natural. Alex Ceaușu a făcut videoclipul, a fost o super-idee de-a lui pentru că am urmat o linie foarte exactă a unui scurtmetraj (…), am mers exact pe același scenariu”, a mai povestit artistul.

Mai multe