Diana Bart şi Anca Serea, experienţă inedită în livadă

22 septembrie 2015 1:21   Vedete
Ultima actualizare:

Un măr pe zi şi doctorul la tine nu va mai veni! Diana Bart și cu Anca Serea au dat iama într-o livadă plină cu pomi fructiferi. Dar şi Jojo a fost prezentă. Fetele s-au înfruptat din nişte mere delicioase, după care s-au plimbat cu tractoraşul.

Diana Bart şi Anca Serea, de la Prima TV, s-au urcat într-un tractoraş, care le-a purtat până la o livadă cu meri. Nici nu au păşit bine pe iarba verde că au și dat iama în fructele dulci şi zemoase.

Întrebată dacă îi plac merele, Diana a răspuns că nu s-a putut abține să dea iama într-o livadă. „E atât de bun, de zemos aşa, acrişor, dulce, e foarte bun. Nu puteam să mă abţin”, a răspuns Diana.

Nu numai că Diana și cu Anca au mâncat mere, dar s-au plimbat și cu tractorașul. „Noi trebuie să mărturisim că am ajuns în această minunată livadă cu un tractoraş. M-am distrat în tractor, am mâncat mere, ne-am cumpărat şi nuferi, ca să fim în comuniune cu natura”, a răspuns Diana.

Diana şi Anca s-au simţit perfect în livadă şi au început să tânjească de mama focului după beneficiile vieţii la ţară.

Întrebată ce tip de mere îi plac, Diana a răspuns că nu este mufturoasă. „Perfecte sunt astea pe care le gust acum, e şi dulce şi acrişor şi zemos şi le are pe toate!”, a răspuns Diana.

Iar cât despre viața la țară, Diana nu a avut parte de o astfel de experiență. „Să ştii că eu nu prea am copilărit din păcate la ţară, nu am avut rude la ţară şi nu ştiu cum e să creşti găinile, să creşi animalele, să culegi un măr dintr-un pom!”, a răspuns Diana.

Mai multe