Diana Bișinicu "poartă o casă" pe inelar

11 mai 2016 23:38   Vedete
Ultima actualizare:

Cântăreața Diana Bișinicu a făcut o investiție de care se va bucura fiica sa peste ani și ani. Este vorba despre verigheta vedetei, care numără nu mai puțin de 300 de diamante și care costă o avere, cu siguranță.

Diana este extrem de implicată în afacerea sa, una chiar cu bijuterii, printre care și verighete. Mai mult, fosta membră a trupei Pops și-a desenat singură inelul pe care îl poartă ca dovadă a statutului de femeie măritată. 

"Verigheta mea, chiar dacă are 300 de diamante, eu am luat-o ca pe o investiţie la momentul acela, m-am gândit că peste ani şi ani, când nu voi avea ce să îi las copilului, cu siguranţă, peste 20 de ani îşi va putea lua o casă cu acest inel. Este o verighetă interesantă, frumoasă, foarte elegantă, pe care eu mi-am desenat-o", a dezvăluit Diana pentru Focus Magazin, emisiunea de seară de la Prima Tv. 

Compania artistei este singura distribuitoare din sud-estul Europei care aduce verighetele 3D, cu efecte care schimbă culoarea bijuteriei în funcție de lumina din mediu.

Mai multe