Diana Dumitrescu şi Florin Ristei au o relaţie? Cum s-a dat de gol actriţa EXCLUSIV

16 iunie 2015 0:24   Vedete
Ultima actualizare:

Colorată şi interpretabilă mai e limba română. Mai ales atunci când vorbitorii nu duc lipsă de simţul umorului. Aşa se face că toată lumea a crezut că Diana Dumitrescu a spus "adio" singurătăţii şi a început o nouă relaţie de iubire. Şi nu cu oricine, ci cu îndrăgitul cântăreţ Florin Ristei. Greşit! Diana are foarte mulţi prieteni, iar cu unii dintre ei, are un anumit fel de a vorbi.

Întortocheată e limba română şi multe înţelesuri are. Diana Dumitrescu a reuşit să îşi inducă fanii în eroare, după ce a postat o fotografie cu Florin Ristei, pe contul ei de pe o reţea de socializare, în dreptul căreia a scris că e cu..."iubi". Normal că fanii au reacţionat imediat, dar totul s-a dovedit a fi doar o glumă. Recent, la un eveniment monden, Diana a venit, bineînţeles, neînsoţită de iubit.

''Păi pentru că n-am iubit. De-aia'', a spus clar şi răspicat Diana Dumitrescu pentru Prima Tv.

A fost momentul în care fosta blondă a realizat ce confuzie a produs, după ce a postat fotografia cu Ristei. Se spune că o fotografie face cât o mie de cuvinte, însă Dianei i-au trebuit doar câteva, să explice ce s-a întâmplat, de fapt.

''Hai să lămurim nişte lucruri! Una la mână: eu am foarte mulţi prieteni şi bărbaţi. Ca toată lumea, de altfel. Dacă eu îmi pun o poză, indiferent cum l-aş numi şi cum i-aş spune, voi deduceţi că eu aş avea iubit. Ca să ai un iubit, că să îi zici iubit, de la iubire, tre' să-l iubeşti. Ca să ajungi să iubeşti un om, tre' să treacă ceva timp'', a declarat blondina la emisiunea Click!, de la Prima Tv.

Şi ca să nu mai existe dubii, actriţa a mai spus o data, clar şi răspicat: ''Nu, nu iubesc. Am mai ieşit la date-uri, da! Am fost în oraş, dar nu am iubit. Sunt singură. Eu aşa îi spun lui Ristei. Aşa îi spun de mult''.

Nu e singurul "iubi" pe care îl are actriţa. Diana a mărturisit că mai sunt bărbaţi care au intrat suficient în sufletul ei, cât să devină şi ei..."iubi".

''Am 5 prieteni cărora le spun "iubi". E o poreclă! Un fel de a vorbi. Şi ei îmi zic la fel'', a încheiat actriţa.

Mai multe