Diana Enache, experimentată la română VIDEO

9 iunie 2015 22:02   Vedete
Ultima actualizare:

Fiica lui Adrian Enache s-a prezentat marţi (9 iunie) în faţa comisiei de la Bacalaureat pentru a susţine proba orală. Testul s-a dovedit a fi floare la ureche pentru Diana, care a obţinut calificativul maxim.

Zi plină de emoţii pentru Diana Enache (18 ani), care a susţinut marţi (9 iunie), proba orală de la limba română pentru examenul de bacalaureat. Cu toate acestea, fiica lui Adrian Enache, care a terminat clasa a Xll – a cu note mari, a obţinut calificativul cel mai bun la primul examen de Bacalaureat: ”experimentată”.

”Nu prea am avut emoţii. Am fost sigură pe mine”, ne-a mărturisit fata lui Enache. Ea a plecat de acasă în jurul orei 10.30 cu metroul. Cu toate că, de regulă, în timpul şcolii, Diana mergea la şcoală cu taxiul, de această dată a preferat să ia metroul.

Tatăl ei, Adrian Enache i-a ţinut pumnii de la distanţă, întrucât zilele acestea se află la Campionatul Mondial de Fotbal al Artiştilor, care se desfăşoară la Moscova. Astfel, în lipsa lui, Diana a fost condusă de doi prieteni, un băiat şi o fată, deşi, stă foarte aproape de gura de metrou.

Fiica interpretului a ajuns în 15 minute la liceu şi a intrat imediat. Tânăra s-a prezentat în faţa comisiei într-o ţinută sport şi cu o geantă Armani, în valoare de circa 150 euro. Abia la sfârşitul lunii urmează proba de foc, unde se ştie, examenele scrise le dau mult de furcă adolescenţilor. Până atunci, pentru a face faţă testelor cu brio, ea speră să-şi poate mişca cât mai bine degetele mutilate de portarul Ali Kanaan, care a înjunghiat-o în urmă cu un an, în locuinţa tatălui ei din Băneasa.

Mai multe