Divorţul lasă urme adânci! Antonio Banderas, devastat după despărţirea de Melanie Griffith

11 august 2014 18:28   Vedete
Ultima actualizare:

Destrămarea oricărei căsnicii este dureroasă pentru oricine trece prin asta. La fel s-a întâmplat şi cu celebrul actor Antonio Banderas, care s-a despărţit de Melanie Griffith, după aproape 20 de ani de căsnicie. În cazul frumosului actor, urmele sunt foarte adânci.

Ani de zile a fost cel mai curtat star de la Hollywood, unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi din cinematografia internaţională. Un adevărat simbol sexy, Antonio Banderas , în vârstă de 53 de ani, a rămas marcat în urma divorţului de soţia sa, Melanie Griffith. Acest lucru a fost vizibil la Gala Starlite, care a avut loc zilele trecute în Madrid, Spania. Starul din “Masca lui Zorro” a apărut la eveniment foarte obosit, cu cearcăne adânci. Şi, din păcate, şi cariera frumosului actor are mult de suferit după separarea celor doi soţi.

În timp ce Banderas este răvăşit după despărţire, Melanie a declarat, în repetate rânduri, că "divorţul îi prieşte, se simte bine, iar viaţa este frumoasă". Melanie a intentat divorţ în luna iunie a acestui an, invocând motivul diferenţelor ireconciliabile între cei doi.

Melanie Griffith, în vârstă de 56 de ani, şi Antonio Banderas, în vârstă de 53 de ani, s-au căsătorit în 1996, după ce s-au îndrăgostit în timpul filmărilor de la comedia romantică "Two Much" (1995). Cei doi actori au împreună o fiică, Stella Banderas, în vârstă de 17 ani.

"Am decis de comun acord să punem capăt căsătoriei noastre de aproape 20 de ani, într-o manieră iubitoare şi prietenească, onorând şi respectând persoanele noastre, familia noastră, prietenii noştri şi toată această perioadă frumoasă pe care am petrecut-o împreună", au declarat Melanie Griffith şi Antonio Banderas într-un comunicat de presă comun.

Aceasta a fost cea de-a patra căsătorie pentru Melanie Griffith şi cea de-a doua pentru Antonio Banderas. Melanie Griffith a fost căsătorită cu actorul Don Johnson de două ori, dar şi cu actorul Steven Bauer. Antonio Banderas a fost căsătorit cu actriţa spaniolă Ana Leza, din 1987 până în 1996.

Mai multe