E medic, dar și-a pus coarne și e tatuat din cap până în picioare

20 octombrie 2015 20:11   Vedete
Ultima actualizare:

Nu este un personaj desprins din filme horror, ci un medic venezuelean, pasionat de tatuaje. Nicio părticică din corpul său nu a rămas nedesenată, iar acest lucru i-a creat multe probleme în viaţă. Emilio Gonzales a făcut furori la Bucureşti, ca invitat special la Convenţia Internaţională de Tatuaje.

Venezueleanul Emilio Gonzalez, căruia i se mai spune şi "Diavolul pe pământ", este fără îndoială unul dintre cele mai controversate personaje de pe planetă. Prezent la Convenţia Internaţională de Tatuaje din Bucureşti,  Emilio a reuşit să atragă imediat privirile curioşilor.

Gonzalez are în cap şase coarne, are limba despicată şi tatuaje pe tot corpul, iar cea mai mare plăcere a lui este sa fie suspendat de carlige prinse de piele. Are însă un mare regret. Nu a fost lăsat să practice medicina, deşi a studiat îndelung, pentru că era tatuat pe faţă: „Familia mea s-a mutat în Venezuela, iar oamenii de acolo nu obişnuiesc să vadă oameni cu tatuaje. Am ajuns acolo şi nu m-au lăsat să dau examenul de admitere, aşa că mi-am deschis propriul salon de tatuaje ”.

Şi a decis să practice medicina pe el: „Aşa că tot ce ştiu despre medicină am pus în arta corpului, aşa că am început să-mi modific corpul, toate aceste lucruri”.

Emilio este căsătorit de 18 ani. Are doi fii, de 11 şi 15 ani. Cel mare nu are încă tatuaje, însă artistul nu-l va împiedica să o facă.

Modelul belgian Femke Fatale s-a numărat şi ea printre invitaţii acestei ediţii. Are tatuaje pe 90 la sută din suprafaţa corpului şi intenţionează să-şi mai facă: „Pentru mine este ca un jurnal, fiecare tatuaj are o poveste şi de fiecare dată când se întâmplă ceva în viaţa mea, bun sau rău, îmi fac un tatuaj”.

Femeia şi-a tatuat experienţele de viaţă pe corp şi lucrul ăsta a ajutat-o să treacă peste depresia de care suferă încă din copilărie. Nu de puţine ori belgianca a vrut chiar să-şi ia zilele, însă până acum a reuşit să iasă învingătoare în lupta cu stările depresive. „Înveţi să trăieşti cu ea, dar pentru mine tatuajele sunt un fel de terapie”, le-a mărturisit reporterilor emisiunii Focus Magazin, difuzată de luni până sâmbătă, de la ora 19.30, la Prima TV.

Mai multe